Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Een vooraanstaande cryptostrateeg voorspelt dat er een grote kans op de altcoinmarkt op handen is. Op de voorgrond staan ​​vijf RWA-altcoins, waarvan wordt gesuggereerd dat ze klaar zijn voor aanzienlijke winsten. Dit artikel gaat dieper in op welke specifieke munten klaar zijn voor aanzienlijke groei, en biedt veelbelovende inzichten voor degenen die willen profiteren van de komende marktverschuiving.

$BLASTUP-token wacht op 100x stijging, en voedt snelstgroeiende launchpad

$BLASTUP, de native token van BlastUP, is snel een uitblinker aan het worden op de cryptomarkt. Gebouwd op Blast, de enige Layer 2-blockchain die native yield biedt voor ETH en stablecoins, heeft BlastUP de missie om cryptostartups vanaf dag één een boost te geven – en dat levert al op. In slechts een paar maanden heeft BlastUP meerdere succesvolle IDO’s gelanceerd, meer dan 20.000 houders aangetrokken en $8 miljoen opgehaald.

Terwijl BlastUP doorgaat, blijft het zich richten op het bouwen van een wereldwijde hub voor de Blast-community, toegewijd aan het ondersteunen van startups in een vroeg stadium. De community-gerichte aanpak en de drive voor innovatie zijn belangrijke factoren in de snelle opkomst, wat alle deelnemers in het ecosysteem ten goede komt.

>> Vul uw portfolio aan met $BLASTUP voordat het altseason nadert <<

$BLASTUP-token vormt de kern van het platform en heeft een hoog nut. Het zit boordevol vele voordelen voor zijn houders:

Stakingbeloningen met een opvallende APR van maximaal 24% – Exclusieve toegang tot IDO’s, die vroege investeringsmogelijkheden bieden in populaire nieuwe projecten – Loyaliteitsvoordelen en exclusieve toewijzingen van projecten die op BlastUP worden gelanceerd.

$BLASTUP is onlangs gelanceerd op MEXC en Bitget, met plannen om binnenkort toe te treden tot tier-1-beurzen. Deze nieuwe vermeldingen vergroten de marktblootstelling, waardoor $BLASTUP aantrekkelijker wordt voor een breder publiek van investeerders.

Naarmate het ecosysteem van BlastUP blijft groeien, groeit ook de vraag naar zijn token. Analisten voorspellen al een potentiële waardestijging van 1000% tegen het einde van het jaar, aangezien meer projecten en gebruikers naar het platform stromen.

Voor degenen die er vroeg bij willen zijn met een token met een hoge groei en een hoog nut, is $BLASTUP de token om in de gaten te houden.

>> Stake, verdien en groei met $BLASTUP – Richt je op toekomstige 100X verdiensten! <<

ONDO: Een betrouwbare brug naar de toekomst van blockchain

Ondo Finance onderscheidt zich door de betrouwbaarheid van traditionele financiën te combineren met de moderne technologie van blockchain. Het maakt hoogwaardige financiële producten toegankelijker door blockchain te gebruiken om de werking van financiën te verbeteren. Ondo combineert een vermogensbeheerkant met een op technologie gerichte kant, die nieuwe financiële producten creëert en gedecentraliseerde financiële (DeFi) protocollen ontwikkelt. Deze combinatie versterkt het aanbod. Vertrouwen is cruciaal in crypto, dus Ondo werkt samen met bekende bedrijven zoals BlackRock en gebruikt Coinbase voor veilige cryptobewaring. Eén belangrijk product, USDY, combineert stablecoin-functies met opbrengst, ondersteund door veilige Amerikaanse financiële instrumenten. Dit weerspiegelt Ondo’s toewijding om hoogwaardige, gereguleerde opties te bieden aan niet-Amerikaanse investeerders.

VET wint aan populariteit nu blockchain-oplossingen zich uitbreiden

VeChain (VET) krijgt aandacht in de blockchainwereld vanwege het praktische gebruik ervan in toeleveringsketens. VeChain, opgericht door Sunny Lu in 2015, richt zich op het verbeteren van de transparantie in het volgen van goederen in sectoren als voeding, mode en auto’s. Het platform wijst unieke ID’s en sensoren toe aan producten, wat authenticiteit en eenvoudig terugroepbeheer garandeert. Sinds de overstap van Ethereum naar zijn eigen VeChainThor-blockchain in 2018, heeft het de transactievalidatie verbeterd met een proof of authority-systeem. Samenwerkingen met giganten als BMW en Walmart China benadrukken het groeiende ecosysteem. Met zijn technologie streeft VeChain ernaar de acceptatie van blockchain in real-world-toepassingen te stimuleren, ondanks lage staking-beloningen, en biedt het mogelijkheden voor passief inkomen en bredere bruikbaarheid voor sectoren.

QNT: Blockchain-netwerken overbruggen voor een verbonden toekomst

Quant, gelanceerd in juni 2018, heeft als doel om wereldwijd verschillende blockchains te verbinden. Het is gebouwd om de netwerkefficiëntie te verbeteren en soepele interoperabiliteit mogelijk te maken. Quant pakt de uitdaging van interoperabiliteit aan door een blockchain-besturingssysteem te creëren, Overledger. Overledger koppelt verschillende blockchains en helpt ontwikkelaars om gedecentraliseerde multi-chain-applicaties te creëren, bekend als MApps. Om op dit netwerk te ontwikkelen, moeten ontwikkelaars Quant-tokens (QNT) bezitten. Deze technologie ondersteunt een meer onderling verbonden digitale economie door blockchain-samenwerking te bevorderen. Quant’s visie is om de kloof tussen verschillende netwerken te overbruggen, wat cruciaal kan blijken nu de interesse in altcoins weer toeneemt. Net als in 2021 zijn veel investeerders nieuwsgierig naar het potentieel van projecten als Quant tijdens bullish trends.

MANTRA verkennen: Een blockchain die klaar is voor institutioneel en ontwikkelaarsgebruik

MANTRA is een blockchain die traditionele financiën wil samenvoegen met digitale activa. Het is gebouwd voor zowel instellingen als ontwikkelaars, met behulp van veilige en schaalbare technologie. Met de mogelijkheid om echte activa te verwerken onder bestaande regelgeving, biedt het een brug tussen oude en nieuwe financiële systemen. MANTRA is gebaseerd op de Cosmos SDK, wat zorgt voor veilige en snelle transacties tot 10.000 per seconde. Het stelt ontwikkelaars in staat om applicaties te maken zonder beperkingen, maar toch binnen een veilig raamwerk. Door protocollen zoals CosmWasm te ondersteunen, biedt MANTRA tools die het gemakkelijker maken om activa op een regelgevende manier te beheren. Dit zou gebruikers kunnen aantrekken die op zoek zijn naar een veilige en efficiënte toegang tot blockchaintechnologie.

Conclusie

ONDO, VET, QNT en OM hebben potentieel, maar het kan langer duren voordat er winst wordt geboekt. BLASTUP biedt daarentegen het hoogste potentieel op de korte termijn. Het project onderscheidt zich door zijn sterke concept en zijn integratie binnen het Blast-ecosysteem. Dit maakt BLASTUP een uitstekende keuze voor degenen die willen profiteren van de huidige marktomstandigheden.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Het bericht Altseason op slechts enkele dagen afstand – Top 5 RWA-altcoins om nu te kopen, beweert cryptostrateeg verscheen eerst op CryptoBenelux.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!