Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Er gebeurt veel in het crypto landschap, maar waar moet je als investeerder nu naar kijken om te zien of een crypto potentie heeft of niet? Allereerst is het belangrijk om te kijken naar het project zelf, geloof je erin, past het bij jou? Als dat zo is dan kijk je verder en ga je dieper het onderzoek in. Wat is de marktwaarde, is de token al gelanceerd of zit het nog in de presale?

Er zijn zoveel verschillende aspecten die meespelen in de overweging. Kijk naar de community, is er veel activiteit, wat zijn de reacties en berichten? Hoe zien de statistieken en grafieken eruit, kun je de kaarsen eruit halen en zien waar in de flow het project op dit moment zich bevindt?

Om je te helpen in dit onderzoek hebben wij van crypto analist, een top 3 samengesteld met crypto’s met potentie om in de gaten te houden in september, lees snel verder.

Top 3 crypto’s om in de gaten te houden in september

De bekende Bitcoin staat natuurlijk in het rijtje maar zo ook Toncoin en Tron. We nemen ze alle 3 onder de loep, om voor jou de belangrijkste punten op een rijtje te zetten. Doe altijd zelf nog goed onderzoek voordat je start met investeren. Hier gaan we:

1. Bitcoin (BTC)

Bitcoin is de bekendste van alle crypto, daar is waar het allemaal mee begonnen is, daarom staat die uiteraard op nummer 1. In 2009 creëerde Satochi Nakamoto de eerste cryptocurrency, Bitcoin (BTC). Momenteel, op het moment van schrijven staat 1 BTC op een waarde van $60.348 met een totale marktwaarde van $1,19 triljoen. Kijk hier hoe je Bitcoin kunt kopen.

Net als de meeste cryptocurrency’s draait BTC op een blockchain, een grootboek dat transacties bijhoudt en wordt verspreid over een netwerk van duizenden computers. Omdat toevoegingen aan deze gedistribueerde grootboeken moeten worden geverifieerd door het oplossen van een cryptografische puzzel, een proces dat bekend staat als proof of work, blijft bitcoin beveiligd en beschermd tegen fraudeurs.

De prijs van bitcoin is enorm gestegen nu het een begrip is geworden. In mei 2016 kon je nog één bitcoin kopen voor ongeveer $500. Op 29 augustus 2024 is één Bitcoin $61.003 waard, houd de Bitcoin koers goed in de gaten.

2. Toncoin (TON)

Toncoin is de token van TON, The Open Network, dat een snel, veilig en schaalbaar blockchain- en netwerkproject is. Staat zeker op nummer 2. Het netwerk is in staat is om indien nodig miljoenen transacties per seconde te verwerken. Het is een erg gebruiksvriendelijk platform en ook erg vriendelijk voor dienstverleners.

Het platform is gekoppeld aan de bekende Telegram app. Ook al is het onlangs door wat zwaarder weer heen gegaan, met de arrestatie van de CEO en het netwerk dat er even uit lag, de token is weer mooi opgekrabbeld! Zeker een token met meer potentie.

Momenteel staat de Toncoin op $5,55 met een totale marktwaarde van $14,064,035,772. Check zelf de koers en stay up to date voordat je investeringen maakt.

3. Tron (TRX)

Tron, met de token $TRX, staat op nummer 3 en is een van de grootste blockchain-gebaseerde besturingssystemen ter wereld. Tron streeft ernaar een wereldwijd vrij content entertainmentsysteem op te bouwen met behulp van blockchaintechnologie. Dit protocol stelt elke gebruiker in staat om vrij gegevens te publiceren, op te slaan en te bezitten. Het doel van de Tron coin is het verminderen van de fee’s in de entertainmentmarkt.

Momenteel staat Tron op $0,1608 met een totale marktwaarde van $13,950,572,897, ben jij het helemaal eens met het doel van Tron? Dan is deze token misschien wel de volgende investering die je maakt.

Andere crypto om in de gaten te houden

Naast onze top 3 zijn er natuurlijk veel meer crypto die interessant zijn om in de gaten te houden. Hierboven staat de vraag al eerder beschreven of een crypto nog in de presale zit, maar als dat het geval is, dan kun je natuurlijk gigantische winsten maken. Mits je in de goede presale investeert uiteraard. 

Om je nog verder te helpen in je onderzoek hebben wij bij crypto analist ook een top 3 van de beste presale crypto met potentie om in de gaten te houden in september, voor je uitgewerkt. Verrassend genoeg zijn het allemaal meme coins, hieronder een top 3 met de beste meme coins.

1. Pepe Unchained – $PEPU

Pepe Unchained is de nieuwste token van de bekende $PEPE, alleen dan op een layer 2 netwerk waardoor het sneller is, veilig en dat er lagere fees zijn. $PEPU, ook wel de meme coin van de toekomst genoemd, is bezig met innovatie voor de meme wereld.

De token is echt community driven en door de grote community die al achter $PEPE staat is de kans groot dat $PEPU door het dak gaat. De tokenomics zien er goed uit en je leest er echt aan af dat de community een belangrijke pijler is.

Met 20% voor de presale, maar liefst 30% voor staking, 20% voor marketing, 10% voor liquiditeit, 10% voor project finance en 10% voor chain inventory. Dan is er ook een roadmap met 3 heldere stappen. Stap 1 is om $PEPE weer fantastisch te maken, stap 2 voor coin eruption met dubbele staking rewards tijdens de presale en stap 3 kill original $PEPE. $PEPE was leuk maar hij zit nog op de layer 1 en mist het gigabrein van Pepe Unchained. De toekomst hoort bij $PEPU met dankbaarheid naar de OG voor alle mooie gainz die de community eruit gehaald heeft.

Ben jij $PEPE fan en doe jij mee aan de bevrijding? Koppel dan je wallet en wissel je USDT of ETH om de nieuwe token te kopen en die dubbele staking rewards binnen te halen.

Bezoek Pepe Unchained presale

2. Crypto All-Stars – $STARS

Crypto All-Stars met de token $STARS is een van de nieuwste meme coin presales van dit moment en heeft al bijna $1 miljoen opgehaald. Door de unieke MemeVault ecosysteem heeft Crypto All-Stars een uniek concept wat nog nooit eerder uitgewerkt is. Het maakt het mogelijk om verschillende meme coins in de vault te staken tegen $STARS rewards.

Welke meme coins kun je er staken hoor ik je denken. De creme de la creme staan op de lijst, van PEPE naar TURBO, van BRETT naar DOGE je vindt ze bij Crypto All-Stars. Klinkt dit jou als muziek in de oren? 

De roadmap verloopt ook in 3 stappen met in stap 1 de presale, stap 2 de $STARS lancering en stap 3 is om werelds eerste MemeVault te unlocken. Stap jij in dit waanzinnige meme avontuur? 

Als je $STARS tokens hebt dan ontvang je zelfs extra rewards! Maar liefst 25% van de tokens gaan naar het presale staken en ook 25% naar het MemeVault ecosysteem. Sluit vandaag nog je wallet aan om mee te doen met de meme coin revolutie en wissel je ETH, BNB of USDT om voor de $STARS token en start met staken!

Bezoek Crypto All-Stars presale

3. MemeGames – $MGMS

The Meme Games is een uniek project dat geïnspireerd is op de Olympische Spelen en dat heeft samengebracht met een van de meest populaire dingen van dit moment, memes. The Meme Games heeft de token $MGMS en elke keer dat je die token aanschaft, kun je inzetten op je favoriete top meme karakter, waarvan je denkt dat die gaat winnen, om kans te maken op 25% bonus op je aangekochte tokens.

5 top meme atleten doen mee, de Franse Pepe met zijn fantastische zwemkwaliteiten, de Amerikaanse OG Doge, de modebewuste WIF, de Duitse Brett en de charmante Italiaanse Turbo. Op wie zet jij in? De volgorde van winnen is volledig willekeurig om de competitie eerlijk te laten zijn.

De tokenomics zijn gunstig verdeeld met 38% voor de presale, bijna 10% voor het winnen van de games, 15% voor marketing, 10% voor staking, 10% voor liquiditeit en 17,7% voor project funds. De roadmap verloopt ook in 3 stappen. Stap 1 is voor het concept en de ontwikkeling, stap 2 voor de presale en het community bouwen en stap 3 voor The Meme Games Lancering.

Houd jij van de Olympische Spelen, gamen, crypto en memes? Dan is dit echt een winner! Sluit vandaag nog je wallet aan om je ETH, USDT of BNB om te wissel voor de $MGMS token en kies direct een top atleet! Je kunt ook met je creditcard de token kopen.

Bezoek The Meme Games Presale

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Het bericht Crypto analist: Top 3 crypto’s met potentie om in de gaten te houden in september verscheen eerst op CryptoBenelux.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!