Yuga Labs, bekend van projecten zoals Bored Ape Yacht Club en CryptoPunks, heeft een nieuw initiatief aangekondigd genaamd ‘The Workshop’. Dit initiatief is opgericht door CEO Greg Solano, ook bekend onder zijn pseudoniem Garga, die eerder dit jaar de leiding overnam van voormalig Activision Blizzard-topman Daniel Alegre. Solano heeft een team van 13 van de beste ingenieurs en productontwikkelaars van Yuga Labs samengesteld om zich te richten op snelle innovatie en het ontwikkelen van nieuwe producten.

Volgens Solano was het creatieve karakter van Yuga Labs de afgelopen tijd verwaterd door complexe bedrijfsprocessen. “We plannen meer dan we uitvoeren,” verklaarde hij in een memo aan zijn medewerkers. ‘The Workshop’ moet hier verandering in brengen door een kleinere, wendbare en cryptogerichte aanpak te hanteren, waarbij het team zich volledig kan richten op het creëren van innovatieve en unieke producten.

Focus op snelle productontwikkeling en experimenten

Solano benadrukte dat ‘The Workshop’ niet zal proberen om te concurreren met de grote spelers in de NFT-wereld door hen na te bootsen. In plaats daarvan zal het team zich richten op het voortdurend leveren van on-chain content, tools en nieuwe mogelijkheden die nergens anders te vinden zijn. Het doel is om “verrukkelijke” content te creëren voor de ‘degen’ community, met een focus op nieuwe, snelle protocollen en toepassingen die volledig gedecentraliseerd zijn.

apecoin the workshop aankondiging
Bron: X.

De inspiratie voor dit initiatief kwam deels voort uit de gedurfde lancering van de Base Layer 2 blockchain door Coinbase. Yuga Labs wil een vergelijkbare impact maken met de producten die vanuit ‘The Workshop’ op het aankomende ApeChain-netwerk worden gelanceerd.

Geen garantie op succes, maar wel bereidheid om te experimenteren

Hoewel Solano optimistisch is over de nieuwe richting van Yuga Labs, erkent hij dat er geen garantie is dat de eerste reeks producten een succes zal zijn. Mocht een product geen grip krijgen in de markt of niet goed worden ontvangen, dan zal het zonder aarzeling worden stopgezet. “Met liefde, maar zonder genade,” zoals Solano het verwoordde.

Verkoop van Bored Ape Yacht Club en CryptoPunks gaat door

Ondanks de veranderingen binnen Yuga Labs, blijven de bekende projecten Bored Ape Yacht Club en CryptoPunks goed presteren. Afgelopen zondag werd bijna een half miljoen dollar aan NFT’s verkocht, volgens gegevens van Crypto Slam.

De Bored Ape Yacht Club verkocht voor $300.188 aan NFT’s uit negen transacties, terwijl CryptoPunks $194.935 aan assets verhandelde uit twee transacties op dezelfde dag.

Volg Coinliners op Google Nieuws om altijd als eerste op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de meest recente ontwikkelingen in de wereld van cryptocurrency.

The post Yuga Labs introduceert ‘The Workshop’ om creatieve projecten op ApeChain te versnellen appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!