On-chain gegevens tonen aan dat een crypto portemonnee gelinkt aan het failliete Terraform Labs op 2 september 1.075 Bitcoin (BTC), met een waarde van ongeveer $62,81 miljoen dollar, heeft overgebracht naar een nieuw adres.

Deze beweging komt overeen met het plan van Terraform Labs om de bedrijfsactiviteiten af te bouwen na een recordregeling met de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC). Na de overdracht resteerde er in de portemonnee ongeveer $2 miljoen dollar aan diverse altcoins, waaronder tokens van Convex Finance en Governance OHM.

Afsluiting van Terraform Labs

Eind augustus kondigde het bankroete Terraform Labs aan haar operaties te gaan afbouwen als onderdeel van Voorstel 4818, de laatste ketenupgrade voor de Terra blockchain. Deze upgrade is cruciaal omdat het bedrijf zich voorbereidt om zijn operaties te beëindigen en de ondersteuning van het blockchainnetwerk te stoppen.

terra form transactie
Bron: Arkham.

Volgens het bedrijf zal dit de laatste ketenupgrade zijn die zij implementeren, overeenkomstig de regeling met de SEC en het voorgestelde faillissementsplan van hoofdstuk 11. Voortaan zal de toekomst van de Terra blockchain afhankelijk zijn van door de gemeenschap geleide initiatieven.

Impact op het Terra ecosysteem

De overgang van beheer door Terraform Labs naar gemeenschapsbeheer kan een aanzienlijke impact hebben op het Terra ecosysteem, aangezien het blockchainnetwerk moeite heeft om de vroegere hoogten te bereiken na de instorting van zijn UST algoritmische stablecoin in 2022. Sindsdien is Terra bijna een spookketen geworden, met meerdere projecten op het platform die worstelen voor liquiditeit.

Bovendien verkoopt Terraform Labs andere activa, inclusief platforms zoals Pulsar Finance en Station, om aan financiële verplichtingen gerelateerd aan zijn schikking met de Amerikaanse toezichthouder te voldoen.

Juridische problemen en financiële regelingen

Terraform Labs stemde in mei in met een schikking van $4,5 miljard dollar met de SEC, inclusief bijna $3,6 miljard dollar aan terugbetalingen, een civielrechtelijke boete van $420 miljoen dollar en ongeveer $467 miljoen dollar aan rente voorafgaand aan het oordeel.

Daarnaast heeft medeoprichter en voormalig CEO, Do Kwon, ingestemd met het betalen van $110 miljoen dollar aan terugbetalingen, $14,3 miljoen dollar aan rente voorafgaand aan het oordeel en een civielrechtelijke boete van $80 miljoen dollar. De zaak rondom Kwon blijft voortduren met verwikkelingen zowel in de VS als Zuid-Korea.

Volg Coinliners op Google Nieuws om altijd als eerste op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de meest recente ontwikkelingen in de wereld van cryptocurrency.

The post Crypto portemonnee van Terraform Labs verplaatst $62 miljoen bij afbouw operaties appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!