Er is een nieuwe ontwikkeling in de bekende rechtszaak tussen Ripple en de Amerikaanse beurswaakhond SEC. Beide partijen zijn het eens geworden over het uitstellen van een boete van $125 miljoen. Dit nieuws doet vermoeden dat er misschien een nieuwe ronde in de rechtszaak aankomt.

Banner Ripple 1

Wat is er precies afgesproken?

Op 4 september hebben Ripple’s advocaten de rechter in New York gevraagd om de betaling van de boete uit te stellen. De SEC ging hiermee akkoord. Ripple wil nu 111% van de boete, ongeveer $139 miljoen, op een speciale bankrekening zetten. Dit geld blijft daar staan tot een maand nadat de tijd voor beroep voorbij is, of tot een eventueel beroep is afgehandeld.

Waarom is dit belangrijk?

Deze afspraak is opvallend omdat Ripple eerder zei dat ze de uitspraak van 7 augustus als een overwinning zagen. Toen leek het alsof de zaak voorbij was. Nu lijkt het erop dat de SEC misschien toch in beroep wil gaan tegen die uitspraak.

Wat kan dit betekenen voor de crypto industrie?

Deze zaak is erg belangrijk voor iedereen die met crypto werkt. De uitkomst kan grote gevolgen hebben voor hoe digitale munten in de VS worden gezien en geregeld. Als de SEC in beroep gaat, blijft er nog langer onzekerheid bestaan.

We wachten nu op de beslissing van rechter Analisa Torres. Zij moet het verzoek van Ripple en de SEC nog goedkeuren. Als dat gebeurt, heeft de SEC 60 dagen om te beslissen of ze in beroep gaan.

Wat betekent dit voor Ripple en XRP?

Voor Ripple en mensen die XRP bezitten, blijft het spannend. Als de SEC in beroep gaat, kan de zaak nog maanden of zelfs jaren duren. Dit kan invloed hebben op de prijs en het gebruik van XRP.

Conclusie: Blijven opletten

Voor iedereen die geïnteresseerd is in crypto, is het belangrijk om dit soort nieuws goed te blijven volgen. De uitkomst van deze zaak kan namelijk grote gevolgen hebben voor de hele cryptomarkt.

Het blijft dus afwachten wat er de komende weken gaat gebeuren. Gaat de SEC echt in beroep? En wat betekent dat dan voor Ripple en andere cryptobedrijven?

The post Ripple en SEC akkoord over uitstel van miljoenenboete appeared first on BLOX | Nieuws.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!