Avalanche (AVAX), een snel en schaalbaar blockchain-platform, heeft de introductie van Avalanche 9000 aangekondigd, een nieuw testnet dat is ontworpen om applicaties op grote schaal te testen. Avalanche 9000 ondersteunt miljarden virtuele ketens en biedt verbeterde tools voor ontwikkelaars om de toekomstige functies en prestaties van het netwerk te testen.

Hieronder werpen we een blik op een technische analyse die we eerder hebben gedeeld in onze Discord-omgeving, waar onze analisten als eerst hun inzichten delen over de cryptomarkt, de koersen, de laatste ontwikkelingen en andere markttrends.

Technische analyse avalanche (AVAX) koers

AVAX hangt al een tijdje in de groene koopzone van onze analisten. Krijgt de koers met de aankondiging eindelijk de kracht om van hieruit te stijgen? De analisten deelden onlangs het volgende in Discord hierover:

“AVAX blijft worstelen binnen de huidige range. We hebben gezien dat de koers er niet in is geslaagd om boven de belangrijke $33 weerstand uit te breken en is nu teruggekeerd naar de onderkant van de range. Dit kan op korte termijn zorgen voor een mogelijke liquiditeitsspike richting de $15, vooral als de neerwaartse druk aanhoudt.

 

Hoewel de huidige prijsactie teleurstellend is, zien we op de langere termijn nog steeds potentieel voor een herstel. Het is mogelijk dat er zich een diagonale wave 1 ontwikkelt, maar het verloop zal waarschijnlijk volatiel blijven. Belangrijk is om te letten op de ondergrens van de range, aangezien een doorbraak hiervan een verdere daling kan triggeren. 

 

Ondanks de huidige onzekerheden blijven we onze bullish over de lange termijn voor AVAX, mits de belangrijkste steunpunten intact blijven.”

Datum analyse: 4 september. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/RPtf20Zp/

Meer van dit soort updates ontvangen?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Het bericht Crypto-experts voorspellen AVAX rally met aankondiging Avalanche 9000 verscheen eerst op Crypto Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!