Solana (SOL) heeft een veelbewogen periode achter de rug. Na een krachtige start in de recente bullrun, waarin het sterk profiteerde van de hype rondom memecoins, heeft de positieve storm plaatsgemaakt voor onzekerheid.

De koers is aanzienlijk gedaald vanaf lokale toppen, en volgens de pseudonieme analist Bluntz moeten beleggers zich opmaken voor mogelijk meer tegenslag.

Analyse van de marktsituatie

Bluntz, die zijn mening deelt op sociale media, beschrijft de weekgrafiek van Solana tegenover Bitcoin (SOL/BTC) als “vreselijk”. Hij erkent dat het uitdagend is om in deze volatiele markt de pieken correct te identificeren. Desondanks suggereert hij dat SOL/BTC mogelijk zijn hoogtepunt heeft bereikt omdat het geld eindelijk naar Ethereum lijkt te verschuiven.

bluntz solana voorspelling
Bron: Bluntz op X.

“Deze grafiek ziet er absoluut vreselijk uit”, benadrukt hij, al geeft hij toe dat zijn visie deze cyclus vaak als een “mentale ziekte” is beschouwd.

Contrasterende meningen en toekomstperspectieven

Ondanks Bluntz’s bearish kijk op Solana, is niet elke analist het met hem eens. Pseudonieme analist Kaleo toont zich op hetzelfde platform optimistisch over de vooruitzichten van Solana. Hij stelt dat de munt zich opmaakt voor een “gigantische uitbraak” nadat het steun heeft gevonden op lagere niveaus. Volgens zijn analyse zou Solana kunnen herstellen van een dip onder de $129 en opwaarts kunnen schieten naar $220.

Cheds, nog een andere pseudonieme analist, is ook positief gestemd. Hij merkt op dat Solana een prijsniveau heeft bereikt dat historisch gezien aantrekkelijk is voor kopers. “Solana is terug in de dagelijkse vraagzone”, verklaart hij, wat impliceert dat er binnenkort een verdere stijging kan plaatsvinden.

Volg Coinliners op Google Nieuws om altijd als eerste op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de meest recente ontwikkelingen in de wereld van cryptocurrency.

The post Toekomst van Solana onzeker: Analisten verdeeld over koersrichting appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!