De crypto industrie zorgt vaak voor een achtbaan van emoties. Hoewel de markt momenteel een dip doormaakt, blijft een bekende analist positief over de toekomst. De anonieme handelaar, die bekend staat als Kaleo, voorspelt dat de beste tijden voor de markt nog in het verschiet liggen. Zijn uitleg lees je onderstaand.

Banner Default 1 (Razendsnel investeren)

Terugblik op recente ontwikkelingen

Kaleo kijkt terug op de sterke opleving in de crypto-markt van oktober 2023 tot maart 2024. Deze periode ziet hij als een voorteken van wat er nog gaat komen. Hij vergelijkt de huidige situatie met eind 2023, toen de DeFi-sector (gedecentraliseerde financiën) net aan zijn opmars begon.

Parallellen met vorige cyclus

Interessant genoeg ziet Kaleo overeenkomsten tussen het huidige marktsentiment en de situatie in september 2023. Ook toen waren veel handelaren onzeker of er nog een grote prijsstijging zou komen. Deze observatie versterkt zijn overtuiging dat we aan de vooravond staan van een nieuwe, mogelijk nog sterkere groeifase.

Bitcoin als leidraad

Een belangrijk argument in Kaleo’s redenering is het gedrag van Bitcoin. Hij wijst erop dat de grootste cryptocurrency nog nooit een stijgende markt (bull-markt) heeft beëindigd direct na een halving. Een halving is een gebeurtenis waarbij de beloning voor het minen van nieuwe Bitcoins wordt gehalveerd. Als Bitcoin nu zou pieken, zou dat volgens Kaleo tegen alle historische trends ingaan.

Vooruitzichten voor de komende maanden

Hoewel september mogelijk nog wat schommelingen laat zien, is Kaleo optimistisch over de middellange termijn. Hij kijkt vooral uit naar de periode rond de verkiezingen en het begin van 2025. Beleggers die geduld hebben, zouden volgens hem flinke winsten kunnen behalen.

The post Deze crypto-expert is wel optimistisch: “Grootste winsten moeten nog komen” appeared first on BLOX | Nieuws.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!