Chris Larsen, voorzitter van Ripple, heeft samen met andere zakelijke leiders zijn steun uitgesproken voor Kamala Harris als presidentskandidaat. Deze stap roept vragen op over de mogelijke gevolgen voor de crypto-industrie.

Banner Ripple 1

Wie steunen Harris?

Naast Larsen hebben nog 87 andere zakelijke leiders hun handtekening gezet onder een brief ter ondersteuning van Harris. Onder hen bevinden zich voormalige CEO’s van grote bedrijven zoals Paramount, Pepsi en Starbucks, maar ook huidige topmannen van Yelp en Box. Zelfs bekende namen als Mark Cuban en Facebook-medeoprichter Dustin Moskovitz staan op de lijst.

Waarom steunen ze Harris?

De ondertekenaars geloven dat Harris goed is voor het Amerikaanse bedrijfsleven. Ze verwachten dat onder haar leiding Amerikaanse industrieën kunnen floreren. In de brief wordt Harris’ ervaring als vice-president geprezen, vooral haar inzet voor investeringen en het versterken van de concurrentiepositie van Amerikaanse bedrijven.

Wat betekent dit voor de industrie?

De steun van Ripple’s voorzitter voor Harris roept vragen op over de mogelijke invloed op het crypto-beleid. Als Harris zou winnen, zou dit kunnen leiden tot een meer crypto-vriendelijke houding in Washington. Toch is het nog te vroeg om conclusies te trekken. De komende maanden zullen uitwijzen hoe deze politieke steun zich vertaalt naar concrete plannen voor de crypto-sector.

The post Waarom steunen Ripple en 87 zakelijke leiders Kamala Harris? appeared first on BLOX | Nieuws.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!