Crypto exchanges Bybit en Binance hebben recentelijk volledige autorisatie verkregen van de financiële toezichthouders in Kazachstan. Dit markeert een belangrijke stap in hun uitbreiding binnen deze snelgroeiende markt.

Bybit krijgt groen licht

Bybit heeft formeel toestemming gekregen van de Astana Financial Services Authority (AFSA) voor volledige autorisatie in Kazachstan. In een persbericht van 6 september verklaarde Bybit dat het bedrijf van plan is om in te spelen op de groeiende cryptomarkt in Kazachstan en de bredere regio van de Gemenebest van Onafhankelijke Staten. De AFSA-goedkeuring brengt het platform dichter bij het worden van een volledig gereguleerd Digitaal Activa Handelsplatform (DATF) in de regio.

binance bybit kazachstan
Bron: X.

Dit volgt op een succesvolle afronding van een stringent regelgevingsproces door Bybit Kazachstan, dat onder meer een antiwitwascontrole, een bedrijfsgedragaudit en nalevingsinspecties omvatte. Met deze volledige licentie kan Bybit een reeks van digitale activaproducten en -diensten aanbieden die zijn aangepast aan de lokale markt.

Binance versterkt vertrouwen en beveiliging

Net als Bybit heeft Binance ook de goedkeuring van de toezichthouder veiliggesteld, met een nadruk op het handhaven van de hoogste niveaus van vertrouwen en beveiliging. Vishal Sacheendran, hoofd regionale markten bij Binance, benadrukte dat dit de toewijding van de crypto exchange aan naleving weerspiegelt en dat het een bijdrage zal leveren aan de groei van het ecosysteem.

“Nu we deze mijlpaal vieren, kijken we uit naar het zetten van een nieuwe standaard voor digitale-activa handelsfaciliteiten in de regio. Met de volledige licentie kan Binance Kazachstan aanzienlijk bijdragen aan de groei en ontwikkeling van het lokale digitale-activa ecosysteem, waardoor innovatie en vertrouwen in deze dynamische markt verder worden bevorderd,” aldus de aankondiging.

Volg Coinliners op Google Nieuws om altijd als eerste op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de meest recente ontwikkelingen in de wereld van cryptocurrency.

The post Bybit en Binance verkrijgen volledige licenties in Kazachstan appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!