Rexas Finance

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De wereld van cryptocurrency is voortdurend in ontwikkeling en introduceert elk jaar opwindende projecten die de ruimte opnieuw willen definiëren. Maar de echte doorbraak zit niet meer in meme-munten of speculatieve activa. Het zit in Real World Assets (RWA).

In 2024 valt één project op door zijn revolutionaire benadering van RWA’s: Rexas Finance (RXS). Op de allereerste dag van de voorverkoop haalde Rexas Finance meer dan $200.000 op, wat een duidelijk voorbeeld is van waarom het een betere koop zou kunnen zijn dan enkele van de meer gevestigde namen in de industrie, zoals Solana (SOL) en Cardano (ADA). Maar voordat we ingaan op de voortgang van de Rexas-voorverkoop, laten we het eerst hebben over wat Real World Assets (RWA) zijn en hoe Rexas Finance klaar is om het spel te veranderen.

Wat zijn RWA’s en hoe Rexas Finance (RXS) de wereld zal veranderen

De wereld van cryptocurrency en blockchain heeft talloze industrieën aangeraakt. Sommige mensen kopen cryptocurrency voor de lol, anderen voor het nut, maar hier is de harde waarheid: slechts een klein deel van de investeerders heeft echt geprofiteerd van het najagen van trends of meme-munten. De echte winnaars? De insiders of early adopters. Voor elke persoon die zijn geld in een meme-munt steekt, gebruikt een ander persoon die instap als zijn uitstap. Hoewel niet alle meme-munten hetzelfde lot ondergaan, verdwijnt de meerderheid in de vergetelheid. Aan de andere kant zien mensen die investeren in cryptocurrencies voor hun nut vaak tastbare rendementen. Nut drijft waarde en waarde trekt geld aan.

Dus waar is het geld in 2024? We kunnen gerust stellen dat echte rijkdom in Real World Assets zit. De vastgoedmarkt was naar schatting $379,7 biljoen waard tegen het einde van 2022. De grondstoffenmarkt zal naar verwachting $121,2 biljoen bereiken in 2024. Dat is een duizelingwekkende rijkdom die vastzit in de fysieke wereld, en die tot nu toe alleen toegankelijk was voor degenen met een aanzienlijke financiële hefboomwerking.

Dankzij blockchaintechnologie kunt u nu toegang krijgen tot deze enorme markten in de echte wereld en activa omzetten in verhandelbare tokens. En dat is precies waar Rexas Finance om de hoek komt kijken.

Rexas Finance (RXS): de kloof tussen blockchain en echte activa overbruggen

Rexas Finance is niet zomaar een cryptocurrency; het is een toegangspoort tot de rijkdom die vastzit in RWA’s. Met Rexas kunt u echte activa tokeniseren en deelnemen aan markten die voorheen buiten bereik waren. Van onroerend goed tot grondstoffen, met Rexas Finance kunt u deze markt van meerdere biljoenen dollars aanboren, waar u zich ook bevindt. In een markt vol met projecten is Rexas Finance lasergericht op nut. Het stelt gebruikers in staat om moeiteloos RWA’s te tokeniseren en te verhandelen op de blockchain.

De tokenomics van Rexas zijn net zo verleidelijk, want van een totale voorraad van 1 miljard RXS-tokens zijn er 425.000.000 beschikbaar in de voorverkoop, geprijsd op slechts $0,030 tijdens de eerste fase. Nu wordt het interessant: op de allereerste dag van de presale haalde Rexas Finance meer dan $200.000 op! Dat is een sterke indicator dat het project al de aandacht heeft getrokken van slimme investeerders die het potentieel op lange termijn in RWA’s zien.

Waarom Rexas Finance (RXS) een betere koop is dan Solana (SOL) en Cardano (ADA) in 2024

U vraagt ​​zich misschien af: “Hoe is Rexas beter dan gevestigde spelers als Solana en Cardano?” Dit is waarom:

  • Toegang tot Real World Assets (RWA’s): In tegenstelling tot Solana en Cardano, die zich richten op gedecentraliseerde applicaties (dApps) en slimme contracten, opent Rexas Finance de deur naar echte waarde. Met Rexas investeert u niet alleen in digitale activa; u krijgt toegang tot tastbare activa zoals onroerend goed, grondstoffen en meer.
  • Geen code, geen ontwikkelaars nodig: Eén van de baanbrekende functies van Rexas is dat u uw eigen tokens kunt maken en geld kunt inzamelen voor uw projecten zonder ook maar één regel code te schrijven of ontwikkelaars in te huren. Daarentegen vereist het gebruik van platforms als Solana of Cardano doorgaans uitgebreide ontwikkelingskennis of de noodzaak om een ​​gespecialiseerd team in te huren.
  • Eigendom van waardevolle activa: Met Rexas kunt u een stukje van een woonwijk in Monaco bezitten of investeren in een grondstoffenmarkt in Italië, allemaal vanuit het comfort van uw huis. Naarmate deze echte activa in waarde stijgen, stijgt ook uw portefeuille.
  • Stabiliteit en groei: Terwijl Solana en Cardano vaak als speculatief worden gezien, verbindt Rexas Finance zich aan RWA’s, die een stabieler en voorspelbaarder groeitraject hebben. Het potentieel voor groei is gebaseerd op echte vraag en aanbod, niet op markthype.

De toekomst van beleggen in 2024: echte activa op de blockchain

De rijkdom die vastzit in echte activa is verbijsterend, en Rexas Finance biedt een brug naar deze rijkdom voor gewone beleggers. Of u nu een stuk eersteklas onroerend goed in het buitenland wilt bezitten of vanuit uw woonkamer wilt investeren in een goudmijn, Rexas maakt het mogelijk. Ter vergelijking: Solana en Cardano richten zich voornamelijk op digitale ecosystemen die, alhoewel krachtig, deze directe link naar tastbare activa niet bieden.

De explosieve start van Rexas Finance met zijn pre-sale is een sterke indicator dat beleggers wakker worden voor het potentieel van RWA’s. En met meer dan $200.000 opgehaald op dag 1 alleen, is het duidelijk dat Rexas Finance zichzelf positioneert als een leider in de ruimte.

Als u op zoek bent naar een project met echte waarde, solide bruikbaarheid en enorm opwaarts potentieel, is Rexas Finance een duidelijke keuze in 2024. Dus, bent u klaar om de toekomst van crypto-beleggen te betreden? Rexas Finance staat te wachten.

Voor meer informatie over Rexas Finance (RXS) bezoek de onderstaande links:

Website: https://rexas.com

Whitepaper: https://rexas.com/rexas-whitepaper.pdf

Twitter/X: https://x.com/rexasfinance

Telegram: https://t.me/rexasfinance


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Het bericht Rexas Finance (RXS) haalt meer dan $200.000 op op dag 1 van de voorverkoop; waarom het een betere koop is dan Solana (SOL) en Cardano (ADA) in 2024 verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!