De crypto-industrie is volgens analist TechDev verwikkeld in een ‘bear trap’, een situatie die vaak voorafgaat aan grote prijsstijgingen.

Dit sentiment is opmerkelijk omdat veel beleggers momenteel vrezen dat de dalende markt zal aanhouden, terwijl TechDev juist een opleving voorziet.

Wat is een ‘bear trap’?

Een bear trap treedt op wanneer beleggers ten onrechte aannemen dat een dalende markt zal voortduren, wat hen kan verleiden tot het nemen van beslissingen zoals het verkopen van hun activa.

Echter, volgens TechDev zal deze fase snel overgaan in hernieuwd optimisme en volgen de fasen van FOMO (fear of missing out) en euforie, die de prijzen naar nieuwe hoogten kunnen stuwen.

techdev bitcoin analyse
Bron: X.

De rol van stablecoins

TechDev benadrukt ook de rol van USDT (Tether) in de markt, waarvan hij stelt dat de huidige dominantie een bearish sentiment toont.

Echter, hij voorspelt dat er binnenkort een grote verschuiving zal plaatsvinden waarbij stablecoins massaal worden omgewisseld voor andere digitale activa, wat een opwaartse druk op de prijzen zou kunnen geven.

Langetermijnvooruitzichten van Bitcoin

Door Bitcoin (BTC) te vergelijken met de Nikkei 225, anticipeert TechDev dat de prijs van Bitcoin zou kunnen oplopen tot maar liefst $760,000 tussen 2028 en 2029, gevolgd door een langdurige bearmarkt.

Deze vergelijking benadrukt een mogelijk herhaalpatroon dat vergelijkbaar is met historische trends in grote aandelenmarkten.

Huidige en historische marktdynamiek

Ondanks een recente daling in de cryptomarkt, blijft TechDev optimistisch. De markt heeft recentelijk angstige reacties vertoond, vergelijkbaar met eerdere perioden waarin negatieve sentimenten uiteindelijk omsloegen naar krachtige opwaartse bewegingen.

TechDev herinnert ons eraan dat dergelijke cycli typisch zijn voor speculatieve markten en vaak voorafgaan aan grote waardestijgingen.

Volg Coinliners op Google Nieuws om altijd als eerste op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de meest recente ontwikkelingen in de wereld van cryptocurrency.

The post Crypto analist voorspelt sterke opwaartse trend door huidige ‘bear trap’ appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!