De populaire Nederlandse analist Michaël van de Poppe is momenteel extreem bullish over NEAR Protocol (NEAR). Volgens de analist kan de Ethereum-rivaal vanaf zijn huidige koersniveau met ongeveer 275% stijgen.

Banner Default 1 (Razendsnel investeren)

Bullish over NEAR Protocol

Van de Poppe constateert als eerste dat de markt zich klaarmaakt voor een “omkering.”

“NEAR heeft een cruciale zone getest voor steun en lijkt vanaf hier te houden. Zolang de koersen van 2,75-3,40 dollar standhouden, verwacht ik een koers van 15 dollar over een periode van drie tot zes maanden”, zo vertelt Michaël van de Poppe op Twitter.

NEAR handelt op het moment van schrijven op 4,22 dollar. Daarmee kent het project een market cap van ruim 4,7 miljard dollar en staat er voor vandaag een stijging van 7,60% op de virtuele borden.

Afgaande op de bovenstaande grafiek lijkt Van de Poppe een koers van ongeveer 15 dollar te voorspellen voor NEAR. Daarmee zou er nog geen sprake zijn van een nieuwe all-time high, want die ligt daar nog een stukje boven.

Bitcoin terug naar $60.000

Dan springt Van de Poppe over op Bitcoin, de grootste munt van de markt. Volgens de analist kan Bitcoin binnenkort weer terugkeren boven het niveau van 60.000 dollar.

“Bitcoin invalideerde mijn bearish setup en brak door de 56.000 dollar. Ik zou vanaf hier graag het volgende scenario zien: een korte retest op 55.000-55.500 dollar en vervolgens een run omhoog van hier naar 60.000-61.000 dollar de komende weken. Het ziet er allemaal weer goed uit”, zo is de analist ineens optimistisch.

Als laatste suggereert de analist dat de correctie van de cryptomarkt weleens voorbij kan zijn en dat altcoins binnenkort ook aan stijgingen kunnen beginnen ten opzichte van Bitcoin.

“De bodem is hier voor altcoins en Bitcoin. De Bitcoin-paren van veel altcoins kruipen omhoog en veel technische signalen laten dat ook zien. Het gaat geweldig worden. Gefeliciteerd, je hebt de pijn overleefd”, zo blijft Van de Poppe optimistisch over zijn tot nu toe matige beslissing om al zijn Bitcoin te verkopen voor altcoins.

The post Michaël van de Poppe: deze Ethereum-rivaal gaat 275% stijgen appeared first on BLOX | Nieuws.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!