In een nieuwe YouTube-video bespreekt Mike Hoogland, beter bekend als de Bitkoning, zijn vooruitzichten voor de cryptomarkt in 2024 en 2025.

Hoogland ziet een sterke kans op een parabolische stijging van de Bitcoin (BTC) prijs, die mogelijk eind 2024 begint en doorzet naar 2025. Dit zou volgens hem resulteren in nieuwe all-time highs voor Bitcoin, mits de juiste geopolitieke omstandigheden zich voordoen.

Bitcoin stijgt naar $80.000?

Hoogland voorspelt dat Bitcoin in 2024 rond de $49.000 zal schommelen, met een potentiële daling naar dat niveau als steunpunt. Daarna verwacht hij dat de prijs snel zal stijgen naar nieuwe hoogtepunten, waarbij hij speculeert dat Bitcoin zelfs het vorige all-time high van $74.000 dollar kan doorbreken.

Hij suggereert dat een koers van $80.000 niet onrealistisch is, afhankelijk van de uitkomst van diverse economische en politieke factoren.

Invloed van geopolitiek en verkiezingen

Een belangrijk punt in de video is de mogelijke invloed van geopolitieke ontwikkelingen, waaronder verkiezingen in 2024. Hoogland benadrukt dat deze gebeurtenissen een dubbelzinnige invloed kunnen hebben: de uitkomst kan zowel een mega-bullish als bearish effect op de cryptomarkt hebben.

Hij waarschuwt investeerders om voorbereid te zijn op beide scenario’s, maar blijft optimistisch over een lange termijn bullrun, met name na de Amerikaanse verkiezingen.

Manipulatie en Markttrends

Daarnaast uit Hoogland kritiek op marktmanipulaties die vaak voorafgaan aan grote prijsbewegingen. Hij stelt dat prijsbewegingen vaak al een week van tevoren “ingeprijsd” worden, zoals te zien was bij de halving en de goedkeuring van de Blackrock spot ETF. Deze manipulaties benadrukken het belang van strategische timing voor investeerders.

Al met al blijft Hoogland optimistisch over de lange termijn vooruitzichten voor Bitcoin, waarbij hij verwacht dat grote spelers de markt zullen domineren, maar dat de decentralisatie van Bitcoin zijn grootste kracht blijft.

Volg Coinliners op Google Nieuws om altijd als eerste op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de meest recente ontwikkelingen in de wereld van cryptocurrency.

The post Mike Hoogland: “Bitcoin kan $80.000 bereiken in 2025” appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!