Goed nieuws voor alle BLOX-gebruikers en crypto-enthousiastelingen! BLOX is wederom genomineerd voor twee prestigieuze awards in de financiële sector: “Beste App – Financieel” en “Beste Website – Financieel”. Na het succes van vorig jaar zijn we vastbesloten om dit jaar beide hoofdprijzen in de wacht te slepen.

Banner Default 6 (Favoriete crypto's)

Terugblik op 2023 

Vorig jaar behaalde BLOX al indrukwekkende resultaten. We werden uitgeroepen tot ‘Website van het Jaar’ in de financiële categorie, waarbij we gerenommeerde namen als Rabobank en ABN AMRO achter ons lieten. Onze website scoorde het hoogst op content, navigatie, design en aanbevelingsintentie. Bij de app-verkiezingen eindigden we als sterke tweede in zowel de ‘Beste’ als ‘Populairste’ app-categorieën.

Onze doelen voor 2024 

Dit jaar hebben we onze ambities nog verder opgeschroefd. We streven ernaar om niet alleen onze titel als beste website te behouden, maar ook de hoofdprijs voor de beste app te winnen. Hiervoor hebben we jouw steun nodig!


BLOX beste App➜

Hoe kun je helpen? 

Je kunt BLOX steunen door op ons te stemmen in beide categorieën en ons de hoogst mogelijke waardering te geven. De stemperiode loopt tot en met 18 oktober, dus er is nog voldoende tijd om je stem uit te brengen. Elke stem telt!


BLOX beste App➜

Laten we samen BLOX naar de top stemmen en geschiedenis schrijven in de wereld van crypto-apps en -websites!

The post BLOX opnieuw genomineerd voor ‘Beste App’ en ‘Beste Website’ awards appeared first on BLOX | Nieuws.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!