Rexas Finance

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Eén van de vele unieke kenmerken van cryptocurrency is dat er altijd nieuwkomers opduiken die een bedreiging kunnen vormen voor bestaande projecten. Een voorbeeld hiervan is Rexas Finance (RXS), een Real World Asset (RWA) tokenisatieplatform dat veel aandacht heeft getrokken van zowel investeerders als analisten. Het is bestempeld als een “Shiba Inu killer” en voorspellingen zeggen dat Rexas Finance SHIB zal overtreffen en zichzelf binnen zes maanden in de top vijftien van cryptocurrencies zal bevinden.

Opkomst van Rexas Finance en waarom het anders is

Rexas Finance is een platform dat is gemaakt om twee verschillende werelden te verenigen: blockchain en de traditionele fysieke wereld. Door de creatie van digitale tokens die eigendom van bepaalde delen van een asset, eigendommen, kunstwerken en zelfs grondstoffen vertegenwoordigen, stelt het platform gebruikers in staat om deel te nemen aan de handel in fractionele elementen van die grondstoffen op de blockchain.

Deze innovatie brengt voordelen met zich mee zoals verbeterde liquiditeit, grotere transparantie en lagere transactiekosten, en zorgt ervoor dat het eigendom van fysieke assets nu in handen kan zijn van iedereen over de hele wereld. Alhoewel Shiba Inu in wezen een meme-munt is met weinig praktische waarde, streeft Rexas Finance ernaar om daadwerkelijke problemen op het gebied van vermogensbeheer en investeringen op te lossen. Verwacht wordt dat zo’n unieke aanpak een diverser publiek van investeerders zal aantrekken, inclusief degenen die op zoek zijn naar meer functionele use cases binnen de crypto-industrie.

Waarom Rexas Finance Shiba Inu gaat overtreffen

Shiba Inu (SHIB) werd niet in de schaduw gelaten tijdens de bull run van 2021, omdat het gebruikmaakte van de golf van meme-munten en de “dogecoin-manie”. Helaas kon SHIB de troon niet behouden, omdat het altijd een “meme-token” was met slogans, ontbrekende implementaties in de echte wereld en goedkoop vanwege de overstroming met tokens. Om die reden is het activum onder grote druk van de markt komen te staan ​​en zijn veel investeerders terug op de tekentafel op zoek naar betere mandjes met meer groeivooruitzichten. Tegelijkertijd brengt Rexas Finance een compleet andere optie op tafel, aangezien het bedrijf zich richt op de tokenisatie van activa in de echte wereld.

Volgens analisten geldt dat hoe meer de markt voor tokenized assets wordt ontsloten, hoe agressiever de groei zal zijn die Rexas Finance de komende zes maanden kan realiseren. Dit platform heeft een veelzijdig ecosysteem dat zich onderscheidt van concurrenten als Shiba Inu in de komende zes maanden, waaronder de Rexas Token Builder, Launchpad, QuickMint Bot en AI Shield, onder andere.

Een nadere blik op de groeiende marktaantrekkingskracht van Rexas Finance

De toegenomen aandacht voor trends in real-world asset tokenization heeft Rexas Finance getransformeerd tot een betere optie voor investeerders met een focus op de lange termijn. De explosie van de groeiende vraag naar dergelijke nutsvoorzieningen heeft al geresulteerd in het ophalen van in totaal $805.418 tijdens de lopende pre-sale fase 2, wat meer biedt dan snelle verkopen. Vroege gebruikers zijn optimistisch over het bedrijf, aangezien Rexas Finance een geweldige marktniche zal innemen door het eigendom van real-world assets gemakkelijker en toegankelijker te maken.

De marktaantrekkingskracht van het ecosysteem van Rexas Finance dat voortdurend in ontwikkeling is, is ook het vermelden waard. Met veiligheid en innovatie en bruikbaarheid als kerndoelen, heeft het platform zichzelf gepositioneerd om de gewoonte aan te trekken van institutionele investeerders die willen investeren in blockchaintechnologie, maar een niveau van stabiliteit en naleving van hun kapitaal nodig hebben dat beschikbaar is in de getokeniseerde real-world assets.

De mogelijkheid van een zes- tot tienvoudige stijging van de marktkapitalisatie

Alle concurrerende factoren van Rexas Finance om te voorspellen dat Shiba Inu binnen de komende zes maanden overtreft, zijn een reden voor een snelle uitbreiding van de marktkapitalisatie. Momenteel bereikt de marktprijs van Rexas Finance niet de $0,10, alhoewel sommige marktanalisten een waardestijging van het prijsniveau verwachten naarmate het project meer openbaar wordt. Rexas Finance zou, volgens sommige sourcing-abonnementsplatforms, een 6x tot 10x toename van de marktkapitalisatie kunnen krijgen als gevolg van de verbetering van zijn tokenizingplatform en het toenemende aantal investeerders.

Dergelijke groeiverwachtingen verschillen sterk van de problemen waarmee Shiba Inu te maken heeft gehad. Vergeleken met zijn krachtige community is SHIB er niet in geslaagd om opwaartse trends te genereren vanwege zijn lage use case en overmatige aanbod. Met steeds meer investeringen die worden omgeleid naar altcoins met een duidelijke toepassing, kan Rexas Finance worden gezien als een waardevolle investeringsmogelijkheid om te groeien en kan het zelfs SHIB inhalen in zijn marktkapitalisatie.

Conclusie

Door effectieve tokenisatie van onroerend goed en een bloeiend ecosysteem is Rexas Finance uitgegroeid tot één van de marktspelers die Shiba Inu zal evenaren. Analisten zijn buitengewoon optimistisch en komen met voorspellingen dat de marktkapitalisatie met 6-10 keer zou kunnen toenemen, waardoor SHIB binnen 6 maanden zelfs uit de top 15 munten zou kunnen verdwijnen. Al met al is Rexas één van die munten waar investeerders hun ogen op kunnen houden.

In een gestaag groeiende markt zoals in de cryptowereld, zullen dit soort projecten, zoals Rexas Finance, dat zich richt op het oplossen van problemen in de echte wereld, waarschijnlijk langer meegaan dan projecten die puur op hype zijn gebaseerd.

Degenen die op zoek zijn naar de volgende dergelijke kans, kunnen overwegen om Rexas Finance in hun crypto-wallet op te nemen, aangezien het activum steeds populairder wordt op de markt.

Ga voor meer informatie over Rexas Finance (RXS) naar de onderstaande links:

Website: https://rexas.com

Whitepaper: https://rexas.com/rexas-whitepaper.pdf

Twitter/X: https://x.com/rexasfinance

Telegram: https://t.me/rexasfinance


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Het bericht Trending ‘Shiba Inu Killer’ cryptocurrency zal naar verwachting SHIB binnen 6 maanden uit de top 15 qua marktkapitalisatie stoten verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!