Bybit

Bybit, één van de grootste crypto-exchanges, staat op het punt om $CATI en $HMSTR te noteren op de spotmarkt. Beide tokens horen bij de populaire Telegram-games Catizen en Hamster Kombat, die je via de app kunt spelen. Catizen en Hamster zullen respectievelijk op 20 en 26 september worden gelanceerd.

Maar voordat je meteen in deze coins investeert, willen we je eerst wat meer over ze vertellen.

Wat zijn $CATI en $HMSTR eigenlijk?

$CATI is de munt van de game Catizen, een virtuele stad vol katten waarin je $CATI kunt verdienen door de game te spelen en verschillende activiteiten te voltooien.

Hamster Kombat is een spannende mini-game waarin je hamsters tegen elkaar laat vechten. Winnen = verdienen.

Beide games hebben iets speciaals: een ‘Tag-to-Earnʼ-functie waarmee je punten kunt verdienen door dingen in het spel aan te klikken of te ‘taggen .̓ Zo wordt het nog leuker om te spelen en groeien de communities van de games sneller!

“We zijn superblij om Catizen en Hamster Kombat te verwelkomen op Bybit. Deze projecten zijn baanbrekend en laten zien hoe de toekomst van het TON-ecosysteem vorm krijgt. We vinden het geweldig dat we onze gebruikers de kans kunnen geven om mee te doen,ˮ zegt Emily Bao, hoofd van de Spot Market en Web3 bij Bybit.

Bybit zorgt ervoor dat je veilig en als een van de eersten deze projecten kunt verhandelen. Zo kun je als speler of investeerder de ontwikkeling van deze spannende games meemaken. Met deze stap ondersteunt Bybit coole, nieuwe projecten op de TON Blockchain.

Belangrijke data:

$CATI

$HMSTR

Het bericht $CATI en $HMSTR komen op Bybit: Nieuwe games op de TON Blockchain verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!