Het aantal honden en katten groeit hard in crypto. Ook nu is er weer een nieuwe speler: Catizen (CATI). De memecoin heeft vandaag zijn debuut gemaakt op zowel de Nederlandse cryptobeurs Bitvavo als de wereldwijde exchange Binance. Maar was is catizen, en hoe claim je 10 euro gratis CATI op Bitvavo?

Voor wie al weet wat CATI is en meteen de bonus wil claimen: Nieuwe gebruikers ontvangen in samenwerking met Crypto Insiders nu een welkomstbonus van 10 euro, wat men kan gebruiken om onder andere CATI te kopen! Claim via deze link 10 euro gratis CATI bij Bitvavo.

Wat is de nieuwe meme-crypto Catizen?

Catizen is een nieuwe memecoin, zoals shiba inu (SHIB). Het probeert zich echter te onderscheiden. Zo is op de officiële website te lezen dat het een revolutionair concept is dat een kattenthema combineert met sociale entertainment op de populaire messagingapp Telegram. Door gebruik te maken van de TON Blockchain, creëert Catizen een ecosysteem waar gebruikers op een speelse manier Web3-technologieën kunnen gebruiken.

Catizen is een blockchain-spel dat draait om het fokken, verzorgen en ontwikkelen van een virtuele kattenkolonie. Spelers kunnen CATI-munten gebruiken om katten te fokken en zeldzamere rassen te creëren, waarbij hogere niveau katten meer tokens genereren. Het beheer van je kattenkolonie, het toewijzen van taken aan katten en het slim balanceren van hulpbronnen zijn hierbij belangrijk voor de groei van je virtuele stad.

Dagelijkse activiteiten worden beloond via taken en quests die bonussen zoals Fish-tokens en vKitty opleveren. Spelers kunnen boosts gebruiken om hun voortgang te versnellen en hun opbrengsten te vergroten. Een minivissersspel voegt een element van kans toe, terwijl evenementen en multiplayer-opties zorgen voor sociale interactie en competitie op wereldwijde schaal.

De homepage van Catizen.
De homepage van Catizen.

Dit alles maakt Catizen tot een veelzijdig en boeiend spel dat strategie, resource management en sociale elementen combineert in een unieke, op katten gebaseerde blockchain-ervaring.

Het project onderscheidt zich door zijn innovatieve benadering van de ‘Attention Economy‘. Door dagelijkse taken, sociale interacties en on-chain activiteiten te gamificeren, biedt Catizen gebruikers de mogelijkheid om beloningen te verdienen in de vorm van CATI-tokens. Deze tokens vertegenwoordigen niet alleen waarde binnen het ecosysteem, maar dienen ook als toegangspoort tot diverse functies en voordelen binnen het project.

Het nieuwe project streeft ernaar een centrale hub te worden voor Web3-activiteiten, compleet met een mini-app centrum, een Launchpool en een Open Task-platform.

Claim 10 euro CATI bij Bitvavo

Inmiddels is Catizen op een aantal grote exchanges genoteerd, waaronder Binance. Ook in Nederland heeft Catizen inmiddels voet (of poot) aan de grond gezet. De memecoin is namelijk ook op Bitvavo beschikbaar. Bitvavo is de grootste, en daarmee populairste exchange van Nederland. Om de lancering van CATI te vieren, biedt Bitvavo nieuwe gebruikers een unieke kans.

Bij het aanmaken van een account en het storten van minimaal 10 euro, ontvangen nieuwe gebruikers 10 euro gratis handelstegoed. Dit tegoed kan direct worden gebruikt om CATI-tokens aan te kopen, of een van de meer dan 300 andere cryptocurrencies op het platform. Bovendien verhandel je de eerste 10.000 euro aan transacties zonder kosten. Claim 10 euro gratis handelstegoed via deze link of de knop hieronder!

Claim gratis 10 euro

Het bericht Bitvavo en Binance voegen splinternieuwe poezen-crypto toe; nieuwe SHIBA? verscheen eerst op Crypto Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!