Volgens de gerenommeerde cryptohandelaar Ali Martinez zou ’s werelds grootste meme coin Dogecoin (DOGE) zich “opmaken voor een bullish breakout”. Hij vertelde zijn ruim 70.000 volgers op X dat ze moeten uitkijken naar twee “belangrijke signalen” die duiden op een mogelijke uitbraak.

Martinez gaf aan dat handelaren moeten controleren of de Relative Strength Index (RSI) van Dogecoin de dalende trendlijn op de daggrafiek doorbreekt.

De RSI-indicator is een momentumoscillator die wordt gebruikt om te bepalen of een asset oververkocht of overgekocht is. De waarden van de RSI variëren van nul tot 100, waarbij het niveau tussen 70 en 100 aangeeft dat een asset overgekocht is, terwijl het niveau tussen nul en 30 aangeeft dat een asset oververkocht is.

Het tweede belangrijke signaal dat de analist benadrukt is of DOGE voorbij zijn weerstand van $0,11 kan stijgen. Dogecoin wordt verhandeld voor ongeveer $0,106 op het moment van schrijven en is met meer dan 5% gestegen in de afgelopen 24 uur. Het worden dus spannende dagen voor de meme coin.

Het bericht Analist voorspelt “bullish breakout” voor Dogecoin verscheen eerst op CryptoBenelux.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!