Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Ripple (XRP) is al jaren een pionier in het aanbieden van snelle en goedkope grensoverschrijdende transacties. Maar een nieuwe opstart op dit gebied is Rexas Finance (RXS), dat kansen lijkt te genereren die verder gaan dan eerder overeengekomen voordelen.

Op dit moment wordt alleen nog maar in de tweede fase van de voorverkoop gehandeld en kost het $0,04. Rexas Finance is ongetwijfeld één van die projecten waar vroege investeerders een risico voor moeten nemen.

Rexas Finance: een innovatieve frontale aanval op Ripple (XRP)

Als Rexas Finance (RXS) erin slaagt te doen wat als normale economie wordt gezien, dan zal het de geschiedenis van op activa gebaseerde strategieën herschrijven. Dit is een sector die, als deze op de juiste manier wordt nagestreefd, mogelijkheden zou bieden om conventionele financiën zoals wij die kennen te transformeren.

Terwijl Ripple streeft naar het veranderen van het grensoverschrijdende betalingslandschap door gebruik te maken van hun blockchaintechnologie, probeert Rexas Finance dit te bevorderen door tokens aan te bieden die fysieke activa vertegenwoordigen, waaronder, maar niet beperkt tot, huizen en verschillende grondstoffen. Deze geavanceerde technologie stelt gebruikers in staat om deel te nemen aan ingebedde marktplaatsen, door kleine aandelen van fysieke activa te kopen en verkopen die voorheen onbereikbaar waren voor het grootste deel van de bevolking. Dit platform maakt gebruik van blockchain om verschillende uitdagingen aan te pakken waarmee elk traditioneel vermogensbeheerkader wordt geconfronteerd, waaronder de aanhoudende hoge instapkosten, het ontbreken van liquiditeit op de markt en ingewikkelde nalevingsprocedures.

Rexas Finance vergroot de toegankelijkheid van investeringsmogelijkheden door het concept van equity crowdfunding te omarmen. Hierdoor kan eigendom worden verdeeld, liquiditeit worden vergroot en de efficiëntie van de bedrijfsvoering worden verbeterd met behulp van de blockchain.

De monsters van de evolutie van: Tweede fase van de voorverkoop

Op dit moment aarzelt Rexas niet en zet de voorverkoop van de tweede fase van het project voort, wat steeds meer opwinding rondom het project genereert. Er zit veel waarde in de voorverkoop van $0,04 per RXS-token voor degenen die er vroeg bij willen zijn, aangezien kan worden opgemerkt dat de token aanzienlijk meer in waarde zal stijgen dan wat er op het moment van de voorverkoop wordt verkocht. Van de totale toewijzing van de voorverkoop die op 425.000.000 tokens is geplaatst, zijn 20.000.000 tokens beschikbaar in de tweede fase en dit alleen vertegenwoordigt die numerieke waarde.

Deze voorverkoop is erg cruciaal voor Rexas Finance omdat het helpt bij het opstellen van de blauwdruk voor haar lancering in 2025. De verhoogde aandacht van investeerders voor het project in deze voorverkoopfase staat voor vertrouwen in het team, competentie in de aangeboden technologieën en de missie van RXS. Deze tweede fase is een eenvoudig instappunt voor investeerders die opmerkelijke resultaten willen behalen naarmate het project zich verder ontwikkelt.

Rexas_Finance_Banner

De projecties over de bezetting van $18 in Q1 2025

De kenmerken en het marktpotentieel van Rexas Finance maken dit een waardevolle asset waarvan belanghebbenden in de industrie verwachten dat deze in de toekomst omhoog schiet met RXS-tokens. Tegen het gegeven doel zal RXS waarschijnlijk het bedrag van $18 bereiken in Q1 2025, wat voor velen een verrassing is als ze kijken naar de huidige prijs van de token die slechts $0,04 bedraagt. Deze verwachte groei komt voort uit de volgende redenen: historische prestaties van pre-sale-fases hebben laten zien hoe Rexas Finance in staat is geweest om investeerdersfondsen naar het project te trekken door de uitgifte van tokens. Er is al een actieve tweede fase die nog steeds interesse wekt en daarom is dit vroege magnetisme gunstig te vergelijken met de waardering van de token zodra deze op de wereldwijde markten wordt vrijgegeven. Rexas Finance is niet beperkt tot één activaklasse. De urgentie is niet alleen voor valuta. Hun houding blijft bereid om tokenisatie van allerlei soorten onroerend goed en grondstoffen naar voren te brengen, waardoor het veel bredere mogelijkheden biedt als het gaat om investeringen. Deze tendens maakt RXS nuttig voor een portefeuille die zichzelf wil beschermen tegen de risico’s van de conventionele markt.

Dit thema evolueert snel naar de tokenisatie van onroerend goed met aanzienlijke financiering in projecten die de fysieke activa verlichten met behulp van blockchain. Rexas Finance streeft ernaar dit te doen en is de indringer in deze ruimte omdat het een sterk platform biedt dat conventionele investeringen en DeFi integreert.

Omdat de investering is gericht op eigendom op fractionele basis en wereldwijd wordt aangeboden, betekent dit dat meer individuen zullen deelnemen aan markten die alleen beschikbaar waren voor geaccrediteerde en institutionele beleggers.

Rexas Finance blockchain is tenslotte gebaseerd op technologie, wat gepaard gaat met de aard van transparantie, veiligheid en decentralisatie waar beleggers altijd naar op zoek zijn. Naarmate de wereld steeds meer blockchain-gebaseerde oplossingen omarmt voor alle aspecten van financiën tot toeleveringsketens, zullen toepassingen zoals Rexas Finance, die deze technologie integreert, in de nabije toekomst veel succes boeken.

Conclusie

Rexas Finance (RXS) is niet alleen een andere waardeloze cryptocurrency in deze markt, maar eerder een revolutionaire beleggingsoplossing die de manier verandert waarop mensen in activa investeren. De token bevindt zich echter in de tweede fase van de voorverkoop met een prijs van $0,04 en degenen die bereid zijn om in het project te investeren voordat het naar de reguliere markten gaat, hebben nu deze kans. De verwachte prijsstijging naar $18 in het eerste kwartaal van 2025 onderstreept de aanzienlijke uitbreiding van RXS, aangezien het aan de frontlinie staat in de real-world asset tokenization. Degenen die op zoek zijn naar een optimale vervanging voor Ripple (XRP) in termen van diversificatie, groei en nieuwe technologie, moeten Rexas Finance eens bekijken. Dit is een kans om groot te worden in asset tokenization en DeFi-investeringen.

Voor meer informatie over Rexas Finance (RXS) bezoekt u de onderstaande links:

Website: https://rexas.com

Whitepaper: https://rexas.com/rexas-whitepaper.pdf

Twitter/X: https://x.com/rexasfinance

Telegram: https://t.me/rexasfinance


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Het bericht Ripple (XRP) alternatief onder $0,18 zal naar verwachting $18 bereiken in Q1 2025 verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!