Het gedecentraliseerde oracle-netwerk Chainlink (LINK) blijft alle andere ERC-20-projecten overtreffen in termen van ontwikkelingsactiviteiten, volgens het crypto-analysebedrijf Santiment.

Santiment merkt op dat Chainlink de afgelopen 30 dagen 624,17 opmerkelijke GitHub-gebeurtenissen heeft geregistreerd, meer dan het dubbele van het aantal van het op de tweede plaats staande project, Ethereum (ETH), dat 298,8 noteerde.

Het oracle-project stond ook bovenaan de lijst in juni en augustus. Dit terwijl het gedecentraliseerde financiële (DeFi) protocol Synthetix (SNX) op de derde plaats kwam met 289,93 opmerkelijke GitHub-gebeurtenissen.

Santiment merkt op dat het geen routinematige updates telt en een “betere methodologie” gebruikt om gegevens te verzamelen voor GitHub-gebeurtenissen op basis van een “backtested proces”.

Het analysebedrijf heeft eerder aangegeven dat de zware ontwikkelingsactiviteit rond een cryptoproject aangeeft dat ontwikkelaars in het protocol geloven. Ontwikkelingsactiviteit suggereert ook dat het project minder waarschijnlijk een exit scam is.

LINK wordt op het moment van schrijven verhandeld voor $11,39. De 18e gerangschikte cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie is de afgelopen 24 uur met 1,6% gestegen.

ETH wordt op het moment van schrijven verhandeld voor $2.575. De op één na grootste cryptomunt op basis van marktkapitalisatie is de afgelopen dag met bijna 4% gestegen.

De native asset van Synthetix, SNX, wordt op het moment van schrijven verhandeld voor $1,58. De 130e gerangschikte cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie is de afgelopen 24 uur met meer dan 6% gestegen.

Het bericht Chainlink blijft andere projecten overtreffen op het gebied van ontwikkelingsactiviteiten verscheen eerst op CryptoBenelux.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!