Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De cryptomarkt is al een tijdje aan het opmarcheren na een tijdje stil te hebben gelegen en sommige activa in het bijzonder hebben aan waarde gewonnen door deel te nemen aan deze stijging. Maar terwijl deze populaire tokens steeds meer waarde krijgen, is er nog een interessant: de cryptocommunity – Rexas Finance (RXS).

De meest veelbelovende presale-token heeft zojuist de uitverkoop van zijn fase 2 geregistreerd, ruim voor de planning, waarmee het nogmaals zijn positie als één van de meest verwachte projecten in de sector bevestigt.

Het zijn maanden geweest van rondjes draaien en schudden van de markt, wat ertoe leidde dat de staat van Chainlink (LINK) weer in zicht kwam. Wat betreft zaken, is het gedecentraliseerde oracle-netwerk dat wij leveren het meest gewild gebleken, aangezien de vraag op de DeFi-markt blijft groeien. Opmerkelijk is dat de technologie van Chainlink een ondersteunende omgeving kan creëren in het gedecentraliseerde netwerk en de recente prijsstijging wordt door marktdeelnemers vertaald als ‘we hebben genoeg gezien, het is tijd om weer in te stappen’. XRP, het token dat onderhevig is aan de wrok van de SEC, heeft ook goede stappen gezet.

Zelfs met zijn uitdagingen bleef Tropical Island, net als Ripple, aan populariteit winnen dankzij sterke sleutelpartners. Het is geen wonder dat, zoals het geval is met de SEC, aangeeft dat er een weg vooruit is, de prijs van XRP positief heeft gereageerd met de hoop dat investeerders eerder dan later door het dak zullen schieten. XRP en Chainlink profiteren beide van het algemene herstel van de cryptomarkt. Mochten de geanalyseerde cryptomunten echter niet meer voldoen, dan is Rexas Finance (RXS) een veelbelovende nieuwe oplossing.

Rexas Finance (RXS) presale fase 2 was een schot in de roos en is nu uitverkocht

Onlangs heeft iedereen zich geconcentreerd op prominentere markten, met Chainlink en XRP als degenen die in de schijnwerpers staan, maar geleidelijk maar zeker is Rexas Finance (RXS) een groter deel van de markt gaan veroveren. De presale van het Rexas Finance-project kan worden omschreven als niets anders dan opmerkelijk, waarbij fase 2 eerder dan gepland werd verkocht en de omzet steeg tot $1.250.000. Dit is één van de belangrijkste prestaties van het project, dat de status quo in real-world asset tokenization en DeFi wil veranderen. Net als fase één was de eerste presale fase van Rexas Finance even indrukwekkend en zag de verkoop van tokens voor $0,03 in minder dan drie dagen, wat meer dan $200.000 opleverde.

De tweede fase, die werd verkocht voor $0,04, was zelfs sneller uitverkocht dan verwacht, wat duidt op het hectische niveau van de opname van de token. Beleggers die er vroeg bij waren, kijken ernaar uit om 500x rendement te behalen op RXS, aangezien de noteringsprijs geschat wordt op $0,20. Dit is de verwachte prijs zodra de token op een aantal grote cryptobeurzen wordt vermeld.

Waarom Rexas Finance zoveel aandacht krijgt

Rexas Finance krijgt veel aandacht, niet alleen vanwege de voorverkoopcijfers, maar ook vanwege de uniciteit op de markt voor cryptovaluta. Rexas Finance zoekt naar oplossingen met behulp van blockchaintechnologie en tokens voor één van de grootste pijnpunten op de financiële markten. Gebruikers kunnen met name fysieke verhandelbare activa omzetten in op blockchain gebaseerde uitwisselbare tokens zoals onroerend goed, grondstoffen, intellectueel eigendom, enz.

Functies die veelbelovende verbeteringen in de richting van algemene doelstellingen voor Rexas Finance beloven, zijn onder meer:

Rexas Launchpad: Het launchpad van het platform voor de creatie van nieuwe tokens biedt mogelijkheden om eenvoudig fondsen te werven en tokens te lanceren op basis van nieuwe projecten. Deze mogelijkheid heeft te maken gehad met stevige concurrentie van diepe investeerders en startups die grip willen krijgen op het DeFi-ecosysteem, omdat het de toetredingsdrempel verlaagt en de snelheid naar de markt verbetert.
DeFi-oplossingen: Er zijn verschillende termen die Rexas Finance aanbiedt, zoals staking, liquiditeit en gedecentraliseerde beurzen (DEX’s) waarmee tokenized assets efficiënt kunnen worden gebruikt. Omdat het tussenpersonen verwijdert, helpt Rexas de gebruiker tijd en geld te besparen, waardoor het de ideale plek is voor DeFi-gebruikers.
Rexas QuickMint Bot: Alhoewel de Quick Mint een opvallende functie van het platform is, is het feit dat het de creatie van tokens via Telegram en Discord toestaat, wat de gebruikers tevreden stelt, omdat het aantrekkelijk is voor niet-technische gebruikers. Deze gemakkelijke toegang is instrumenteel geweest in de snelle groei van Rexas Finance.

De weg vooruit voor Rexas Finance (RXS)

Nu fase 2 van de voorverkoop is uitverkocht en de spanning toeneemt, is Rexas Finance goed gepositioneerd voor groei en uitbreiding in 2024. De token positioneert zichzelf nu voor de voorverkoop van fase 3, waar de prijzen hoog zullen zijn, waardoor vroege deelnemers de laatste kans krijgen om in te stappen voordat RXS live gaat op de toonaangevende beurzen. Bovendien is de Rexas Finance-community blijven groeien met de aanwezigheid van factoren zoals een weggeefactie van $50.000 USDT, die nog steeds gaande is en naar verwachting nog 132 dagen zal duren. Dergelijke maatregelen zijn niet alleen bedoeld om de eerste financiers te stimuleren, maar zijn ook effectief bij het ontwikkelen van een toegewijde klantenkring die van vitaal belang is voor het succes van het platform op de lange termijn.

Conclusie

Met de opwaartse rimpel van de cryptocurrencymarkt bestormen Chainlink en XRP de markt met substantiële uptrends en herstellen ze hun status als één van de beste activa-holdings. Ze zijn echter niet de enigen die groei zien, want Rexas Finance (RXS) is de meest opmerkelijke op deze herstelgolf met zijn vroege presale en unieke real-world asset tokenization die als een schok binnenkwam.

Rexas Finance zat al in zijn presale fase 2 lang voordat het tijdsbestek zelfs maar bijna uitgeput was, met verwachtingen van een prijsstijging van 500x zodra het op de beurs werd genoteerd, en zal naar verwachting één van de leidende tokens worden in de volgende bull run. Als het erin slaagt dat te doen naarmate de projecten nieuwe dimensies en meer consumenten krijgen, zou het één van de meest prominente en significante cryptocurrencyprojecten in 2024 en de komende jaren moeten zijn.

Ga voor meer informatie over Rexas Finance (RXS) naar de onderstaande links:

Website: https://rexas.com

Win $1 Million Giveaway: https://bit.ly/Rexas1M

Whitepaper: https://rexas.com/rexas-whitepaper.pdf

Twitter/X: https://x.com/rexasfinance

Telegram: https://t.me/rexasfinance


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Het bericht Chainlink en XRP boeken indrukwekkende winsten te midden van crypto-herstel, Rexas Finance (RXS) verkoopt presale fase 2 verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!