Donald Trump, oud-president en opnieuw kandidaat voor het presidentschap, heeft een nieuwe actie opgezet: een zilveren munt met zijn gezicht erop. Dit is zijn nieuwste idee om geld in te zamelen voor zijn campagne, na eerdere verkopen van digitale kunst (NFT’s) en speciale sneakers.

Banner Default 5 (Laatste nieuws)

De Trump-munt

Trump maakte de munt bekend op social media. Hij noemt de munten “echte symbolen van Amerika’s grootheid”. De munten zijn gemaakt van puur zilver en wegen 31 gram. Op de voorkant staat Trump’s gezicht, op de achterkant het Witte Huis met zijn handtekening.

Opvallende prijs

Het valt op dat de munt veel duurder is dan gewoon zilver. Terwijl een ounce zilver nu ongeveer 30 dollar kost, vraagt Trump veel meer voor zijn munt. Dit doet mensen afvragen of de munt echt zoveel waard is, of dat mensen extra betalen voor de ‘Trump-naam’.

Meer producten van Trump

De zilveren munt is niet het enige wat Trump verkoopt. Hij heeft ook al digitale kunstwerken en speciale schoenen verkocht. Onlangs begon hij zelfs met een eigen cryptomunt-project genaamd World Liberty Financial.

Verkiezingen in zicht

Trump doet dit alles om geld in te zamelen voor zijn verkiezingscampagne. Maar ondanks al zijn acties, lijkt hij het momenteel moeilijk te hebben. Volgens voorspellingen maakt zijn tegenstandster Kamala Harris meer kans om te winnen.

Tot slot

Trump’s nieuwe zilveren munt laat zien hoe hij zijn bekendheid gebruikt om geld in te zamelen. Sommige mensen vinden dit slim, anderen vragen zich af of het wel goed is om politiek en handel zo te mengen. De komende tijd zal duidelijk worden of deze aanpak Trump genoeg geld en steun oplevert voor de verkiezingen.

The post Trump lanceert eigen zilveren munt om geld om te halen voor zijn verkiezingscampagne appeared first on BLOX | Nieuws.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!