Crypto-analist Ali Martinez deelt zijn inzichten over de komende ‘altseason’ – een periode waarin altcoins mogelijk beter zullen presteren dan Bitcoin. Hij richt zijn aandacht vooral op Dogecoin (DOGE) en Solana (SOL).

Banner Default 6 (Favoriete crypto's)

Bitcoin-dominantie onder druk

Volgens Martinez nadert de Bitcoin-dominantie het einde van een stijgende wig, een patroon dat vaak als bearish wordt gezien als de prijs onder de steunlijn breekt. Tegelijkertijd lijkt de OTHERS-grafiek, die alle crypto-assets behalve stablecoins en de top 10 munten volgt, uit een dalende wig te breken. Dit zou kunnen wijzen op een aanstaande opleving van altcoins.

Dogecoin klaar voor de sprong?

Martinez is optimistisch over Dogecoin. Hij ziet tekenen van een bullish uitbraak, met name door een trendommekeer in de Relative Strength Index (RSI). De analist stelt dat als DOGE boven de $0,11 weerstand uitkomt, dit een sterke bullish beweging zou kunnen inluiden. Op het moment van schrijven staat DOGE op $0,107.

Solana op een kruispunt

Voor Solana is het beeld iets minder eenduidig. Martinez waarschuwt dat SOL binnenkort door de $154 moet breken om een potentiële correctie te voorkomen. Als dit niet lukt, zou de prijs kunnen dalen naar $85, een daling van 40%. Momenteel wordt SOL verhandeld voor $146,49.

Zijn we er bijna?

Martinez’ analyse suggereert dat we bijna weer gaan beginnen met een nieuwe fase in de cryptomarkt, waarbij altcoins misschien weer de overhand gaan krijgen. Vooral Dogecoin lijkt goed gepositioneerd, terwijl Solana zich op een kritiek punt bevindt. We zullen de komende periode moeten afwachten of uptober ook positief gaat zijn voor de grote alts.

The post Crypto-analist voorspelt naderende ‘altseason’ met kansen voor Dogecoin en Solana appeared first on BLOX | Nieuws.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!