Airdrop

Het team achter de razend populaire Telegram-clickergame Hamster Kombat heeft de details vrijgegeven van de airdrop voor seizoen 1. Maar liefst 60 miljard Hamster Kombat (HMSTR) tokens worden gedistribueerd aan gekwalificeerde spelers, waarmee dit de grootste airdrop in de geschiedenis van crypto wordt.

75% van de tokens zijn gereserveerd voor communityleden

In een aankondiging op X liet het team weten dat 75 miljard van de 100 miljard HMSTR-tokens gereserveerd zijn voor communityleden. Hiervan wordt 60% uitgekeerd na het eerste seizoen en 15% volgt in seizoen twee. Gebruikers die in aanmerking komen, ontvangen direct 88,75% van hun tokens. De resterende 11,25% wordt 10 maanden na de beursnotering vrijgegeven. Dit betekent dat direct 53,25 miljard tokens worden uitgekeerd, terwijl 6,75 miljard tokens later beschikbaar komen.

De clickergame Hamster Kombat is een van de snelst groeiende games binnen de Web3-sector. Binnen de eerste 81 dagen groeide het aantal gebruikers explosief tot 239 miljoen. Volgens Telegram-oprichter Pavel Durov draagt dit succes bij aan de bredere adoptie van Web3 en crypto, vooral onder gebruikers die nieuw zijn in de cryptowereld.

Slechts 43% van gebruikersbasis zijn geselecteerd voor de airdrop

Alhoewel Hamster Kombat beweert meer dan 300 miljoen geregistreerde gebruikers te hebben, zijn slechts 131 miljoen spelers geselecteerd voor de airdrop, wat neerkomt op ongeveer 43% van de totale gebruikersbasis. Bovendien meldde het team dat 2,3 miljoen accounts werden verbannen wegens valsspelen.

Eerder noemde de Hamster Foundation deze airdrop “de grootste in de geschiedenis van crypto”. De meerderheid van de tokens gaat naar spelers, terwijl de rest wordt gebruikt voor liquiditeit, ecosysteempartnerschappen, subsidies en teambeloningen. Het team maakte ook bekend dat het aanbiedingen van durfkapitaalbedrijven heeft afgewezen, waardoor de waarde van de HMSTR-tokens uitsluitend door de markt zal worden bepaald.

Het bericht Hamster Kombat onthult grootste crypto-airdrop ooit: 60 miljard tokens voor gebruikers verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!