bybit card

Bybit (powered by SATOS), de crypto-exchange met meer dan 40 miljoen gebruikers wereldwijd, lanceert haar Bybit Card in Nederland. Om dit te vieren kan iedereen tot en met 31 oktober genieten van 10% cashback.

Na een korte afwezigheid op de Nederlandse markt is de Bybit Card terug, en kan iedereen dankzij de integratie met Google en Apple Pay nu in één tap afrekenen. 

Het unieke aan de Crypto Debitcard is dat er zowel met euro’s als crypto betaald kan worden, waardoor het een interessant alternatief is voor elke Nederlander. Momenteel ondersteunt de kaart munten zoals Bitcoin en Ethereum, maar ook USDT en USDC.

“Ons doel is om cryptocurrencies toegankelijk en gebruiksvriendelijk te maken voor iedereen,” zei Joan Han, Sales & Marketing Director bij Bybit. “Hierin speelt de Bybit Card een belangrijke rol en biedt het Nederlanders een gemakkelijke manier om met crypto of euro’s te betalen.”

De 10% cashback-actie is overal geldig, zolang er met Mastercard betaald kan worden. De bedragen worden als tegoed teruggestort op het account en zijn volledig opneembaar.

Zo kan een nieuw paar schoenen of een vliegticket zomaar een paar tientjes goedkoper worden. Ook op reis komt de Bybit Card goed van pas vanwege de wereldwijde bruikbaarheid van de kaart. Blijft er crypto op het account staan, dan komt de rekening ook nog eens in aanmerking voor maximaal 8% rente.

Om de kaart aan te vragen, gaan geïnteresseerden eerst naar de Bybit-website om een account te registreren. Na de onboarding kunnen ze zich gratis aanmelden voor de kaart en wordt er in enkele minuten een digitaal exemplaar geactiveerd. Koppel deze aan Google of Apple Pay om direct te kunnen betalen.

De Bybit Card heeft geen jaarlijkse of maandelijkse kosten, en ook de uitgifte van de fysieke kaart is kosteloos. Na 31 oktober blijft er een 2% cashback op alle aankopen. Voorwaarden zijn van toepassing.

Het bericht Bybit (powered by SATOS) lanceert crypto-debitcard met 10% cashback verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!