chainlink

Hoewel de koers van Chainlink (LINK) al geruime tijd teleurstelt, blijft het team achter het project onverminderd actief in de ontwikkeling. Uit gegevens van blockchain-analyseplatform Santiment blijkt dat Chainlink toonaangevend is in ontwikkelingsactiviteit onder ERC-20-projecten, het standaardprotocol voor tokens op de Ethereum (ETH) blockchain.

Met maar liefst 624,17 significante GitHub-events in de afgelopen 30 dagen loopt Chainlink ver voor op andere projecten. Zelfs Ethereum, dat op de tweede plaats staat met 298,8 code-aanpassingen, wordt ruimschoots overtroffen. Ook in de maanden juni en augustus was LINK al koploper op dit gebied.

Een hoge ontwikkelingsactiviteit kan op de lange termijn leiden tot nieuwe functies en verbeteringen, waardoor het platform aantrekkelijker wordt voor zowel gebruikers als ontwikkelaars. Dit kan uiteindelijk ook de vraag naar de LINK-token doen toenemen.

Nauwkeurige meting van activiteit

Santiment gebruikt een verfijnde methode om GitHub-activiteit te meten. Routinematige updates zoals bugfixes en beveiligingspatches worden hierbij buiten beschouwing gelaten. Hierdoor ontstaat een nauwkeuriger beeld van de daadwerkelijke inspanningen binnen een project.

Andere tokens die hoog scoren op deze lijst zijn onder andere Synthetix (SNX), dat de derde plaats inneemt, en Decentraland (MANA). Decentraland, een op blockchain gebaseerd metaverse-spel, zag in dezelfde periode 174 significante commits.

Naast de vele nieuwe updates ziet Chainlink volgens Santiment ook een sterke toename in sociale dominantie. Dit betekent dat Chainlink steeds vaker onderwerp van gesprek is op sociale media.

De stijging wordt gemeten aan de hand van het percentage berichten, discussies en vermeldingen op platforms zoals Twitter, Reddit en forums die over Chainlink gaan, vergeleken met de top 100 andere cryptovaluta’s. Uit de data blijkt dat het aandeel van LINK-discussies onder de top 100 cryptovaluta’s is gestegen naar 1%, het hoogste niveau van het jaar.

Krijg €10 cadeau bij BitvavoHandel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Maak een account bij Bitvavo. Stort 10 euro en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Start nu!




  • Vergunning DNB



  • Lage fees



  • Betrouwbaar

Het bericht Chainlink (LINK) blijft ondanks koersdaling sterk presteren op ontwikkelingsgebied verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!