shiba inu, shib

Shiba Inu (SHIB) is een populair cryptoproject dat in 2021 veel aandacht trok door zijn explosieve waardestijgingen. Sinds de lokale piek in maart van dit jaar verkeert de memecoin echter in een dalende trend, waarbij de waarde maand na maand afneemt. Analisten van de crypto-exchange Changelly hebben hun visie op de toekomst van SHIB gedeeld en geven aan wanneer zij hogere prijzen verwachten.

Huidige waarde en langetermijnverwachting

Op het moment van schrijven handelt SHIB voor $0.0000145. Volgens de Changelly-analisten moeten investeerders geduld hebben, aangezien zij verwachten dat een nieuwe all-time high (ATH) niet voor 2027 wordt bereikt. Pas dan zou het huidige record van $0,000086 kunnen worden doorbroken.

Na het bereiken van een nieuwe ATH lijkt de weg open te liggen voor nog hogere waarderingen. De analisten voorspellen dat SHIB daarna gestaag zal blijven groeien en tegen 2030 een koers van boven de $0,00030 zou kunnen bereiken. Als deze voorspelling uitkomt, zou dat een stijging betekenen van bijna 2.000% ten opzichte van de huidige waarde.

Realistische verwachtingen?

Of deze voorspellingen daadwerkelijk zullen uitkomen, is uiteraard onzeker. Shiba Inu heeft in het verleden echter laten zien in korte tijd grote koersbewegingen te kunnen maken. Voorafgaand aan de piek in maart steeg de waarde van de munt in slechts een maand tijd met ongeveer 450%.

Tekenen van herstel ondanks neerwaartse trend

Analisten van het analyseplatform LunarCrush zijn optimistischer over de korte termijn. Zij zien enkele bullish signalen, zoals een sterke toename in sociale betrokkenheid, wat duidt op een groeiende interesse in het project. Shiba Inu registreerde recentelijk 2,43 miljoen interacties, het hoogste aantal sinds augustus. Dit zou kunnen wijzen op een mogelijke doorbraak op korte termijn.

Hoewel de verwachtingen van de verschillende analisten uiteenlopen, blijft het afwachten of Shiba Inu opnieuw weet te verrassen.

Krijg €10 cadeau bij BitvavoHandel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Maak een account bij Bitvavo. Stort 10 euro en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Start nu!




  • Vergunning DNB



  • Lage fees



  • Betrouwbaar

Het bericht Shiba Inu (SHIB): Analisten verwachten pas in 2027 nieuwe all-time high verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!