Cryptocurrency-experts blijven positieve vooruitzichten bieden voor altcoins, nu de Bitcoin koers zich boven de $63.000 weet te handhaven. Recente technische analyses wijzen op de mogelijkheid van een nieuwe bullmarkt voor altcoins, waarbij specifieke aandacht wordt besteed aan AVAX, AMB, en andere altcoins.

Altcoin-seizoen in aantocht?

Een bekende crypto-analist, Yoddha, deelde zijn grafische analyse en ziet een mogelijke start van een nieuw altcoin-seizoen. In zijn grafiek stelt hij dat altcoins de afgelopen weken tekenen van herstel hebben vertoond en dat een bredere stijging snel kan beginnen. Hij benadrukt het historische belang van het vierde kwartaal voor altcoins:

“Het grootste altcoin-seizoen van deze periode begint binnen enkele dagen. Als we naar de geschiedenis kijken, zien we dat Q4 altijd een cruciale periode is geweest in eerdere markten.”

Positieve ontwikkelingen voor AMB Coin

In een recente update benadrukte analist Marco Johanning de groei van het AirDAO-ecosysteem, dat bijdraagt aan de prestaties van AMB Coin. Hij wees erop dat de prijs van AMB zich richting het doel van $0,01 beweegt, mede dankzij nieuwe initiatieven zoals meme-projecten, een testnet voor een voorspellingsmarkt en deelname van 35 projecten aan de ETH Global Hackathon. Daarnaast is er speculatie over een aanstaande aankondiging van een nieuw liquid stake-platform.

Marco is optimistisch over de toekomst van AMB en gelooft dat het ecosysteem blijft groeien met deze belangrijke ontwikkelingen.

AVAX: op weg naar nieuwe hoogten?

AVAX trekt ook veel aandacht, vooral door zijn strategische partnerschappen binnen de sector van Real World Assets (RWA). Volgens analist Phoenix kan de prijs van AVAX tijdens de volgende bullrun mogelijk terugkeren naar niveaus tussen $90 en $110. Ondanks een jaar met gemengde resultaten, waarbij inflatie de prijs onder druk zette, lijkt AVAX zich weer te herstellen boven $27,3.

De focus van Avalanche op langetermijngroei, ondersteund door zakelijke partnerschappen in de RWA-sector, zou kunnen leiden tot significante prijsstijgingen als de altcoinmarkt bullish wordt. Phoenix benadrukt dat deze prijsdoelen kunnen worden bereikt als de bredere markt gunstig blijft en er op tijd belangrijk nieuws komt.

Het bericht Optimisme over altcoin-seizoen groeit terwijl BTC stevig boven $63.000 blijft verscheen eerst op CryptoBenelux.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!