Solana doet het zeer goed in de afgelopen dagen. De munt had ondersteuning gevonden bij een prijslevel dat al meerdere keren van belang was, en is sindsdien al 17% gestegen. Kan daar nog meer bij? Laten we naar de grafieken kijken.

Banner Solana 1

Voorbij de weerstand van 138 dollar

Om dit te analyseren gaan we eerst kijken naar de dagelijkse grafiek van SOL. Hier staat elke candle voor 24 uur, zodat we genoeg kunnen zien om de belangrijkste prijslevels eruit te vissen. Deze zijn hieronder weergegeven als een rode zone, een groene zone, en een rode lijn.

De rode zone gaat al het langste mee, en vindt zijn oorsprong in december van vorig jaar. Toen was dit juist een plek waar veel investeerders winst namen en hun SOL verkochten. De koers daalde bijna elke keer toen het rond een koers van 120 dollar kwam.

Maar sinds de munt boven dit level verhandeld wordt, is deze zone juist een belangrijke ondersteuning geworden. Dit is te zien aan de vele reacties die SOL op dit level geeft. Als de koers terug daalt naar 120 dollar, wordt de munt nu juist opgekocht. En dit heeft al vaker een flinke stijging als gevolg gehad.

Zoals je hierboven kan zien is de koers al drie keer met minimaal 57% gestegen toen het terugkwam bij dit prijslevel, en het lijkt erop alsof de munt dit nog eens voor elkaar kan krijgen. SOL is namelijk net boven de groene zone uitgekomen, wat waarschijnlijk de laatste weerstand is tot de rode lijn van 188 dollar. Dit zou nog een verdere stijging van 25% kunnen betekenen.

25% omhoog vanuit hier?

Om dat beter te kunnen zien, moeten we even inzoomen. Dit doen we door nu naar de 4-uurs grafiek te kijken. Hier zien we dezelfde prijslevels, alleen in iets meer detail. Hierdoor worden ook de reacties op de zones duidelijker.

Solana had het even moeilijk om voorbij 138 dollar te komen (de koers van de groene zone). De munt werd meerdere keren omlaag gedrukt, maar kon keer op keer ondersteuning vinden op het rode vlak. En zolang deze plek zich sterk hield, was er niks aan de hand op de lange termijn. Dit scenario besproken we in de vorige SOL analyse.

Het is nu dus eindelijk gelukt om voorbij dat prijslevel te stijgen, waardoor er nu weinig beren op de weg zijn om verder te stijgen naar de rode lijn van 188 dollar. Het is daarvoor weer wel belangrijk dat SOL niet weer onder het groene vlak komt, die kans blijft natuurlijk altijd aanwezig. Maar gezien de afgelopen prijsactie – en de positieve test op dit level – lijkt dat onwaarschijnlijk.

The post Koers analyse: Solana lijkt hier 25% omhoog te willen appeared first on BLOX | Nieuws.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!