Ripple, xrp

De bekende cryptohandelaar Bitlord heeft via X (voorheen Twitter) aangegeven dat XRP op het punt staat om een forse stijging door te maken. Volgens Bitlord kunnen investeerders die nu instappen miljoenen verdienen. Maar waar baseert hij deze optimistische verwachting precies op?

XRP staat klaar voor een grote beweging

In vergelijking met andere topcryptovaluta zoals Ethereum en Solana, die de afgelopen week meer dan 10% in waarde stegen, zag XRP slechts een bescheiden stijging van 3,5%. In de afgelopen 24 uur daalde de koers van XRP zelfs met 1%, terwijl andere munten een groei lieten zien. Maar volgens Bitlord is dit een misleidend beeld. Hij voorspelde zondag dat XRP “spoedig een parabolische stijging” zou ondergaan.

“XRP is ready,” verklaarde hij zelfverzekerd. Toch is de koers van XRP na zijn uitspraak relatief stabiel gebleven. Bitlord benadrukt dat er miljoenen te verdienen zijn voor degenen die de juiste timing weten te vinden: “Slaap niet, er zijn miljoenen te verdienen bij deze move.” Dit is niet de eerste keer dat Bitlord een grote beweging van XRP voorspelt. De vorige keer dat hij dit deed, steeg de marktkapitalisatie van XRP naar eigen zeggen met enkele miljarden.

Dit gebeurde in juli. Ook toen spoorde hij zijn volgers aan om XRP te kopen, waarna de koers binnen een week bijna 50% steeg. Heeft hij het dit keer ook bij het juiste eind? Dat is moeilijk te zeggen.

Neem het met een korreltje zout

Ondanks zijn optimistische woorden legt Bitlord niet uit waarom hij precies een parabolische stijging van XRP verwacht. Zijn voorspelling moet daarom met enige voorzichtigheid worden bekeken. Het is algemeen bekend dat sommige crypto influencers geld verdienen door bepaalde altcoins te promoten.

De tijd zal leren of Bitlord gelijk heeft. XRP heeft echter in het verleden laten zien dat het tot forse stijgingen in staat is. Zo verdubbelde de koers van XRP in juli vorig jaar binnen een dag, nadat Ripple een rechtszaak won van de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC).

Krijg €10 cadeau bij BitvavoHandel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Maak een account bij Bitvavo. Stort 10 euro en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Start nu!




  • Vergunning DNB



  • Lage fees



  • Betrouwbaar

Het bericht Miljoenen te verdienen met XRP? Bekende cryptohandelaar voorspelt grote koersbeweging verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!