Bitcoin prijs stijgt

De Bitcoin koers komt vandaag binnen op 64.200 dollar voor een stijging van iets minder dan 2%. Daarmee lijken de bulls een aanval te doen op de belangrijke en veelbesproken weerstand tussen de 64.000 en 65.000 dollar.

Bullish over Bitcoin in 2025

Mochten we die koers van 65.000 dollar voorbijschieten met Bitcoin, dan kunnen we waarschijnlijk verder omhoogkijken. De pseudonieme analist Dave the Wave durft dat en voorspelt voor het einde van 2025 een Bitcoin koers van 200.000 dollar.

Die voorspelling maakt de analist op een ouderwets Cup and Handle patroon uit de technische analyse, die Bitcoin op dit moment lijkt te vormen.

Op de meer korte termijn is de populaire analist Bob Loukas ook positief over Bitcoin. Hij verwacht dat de 68.000 dollar de volgende stap vormt voor de digitale munt.

Bob Loukas is een technische analist die heel serieus wordt genomen binnen de industrie. Wat dat betreft wordt het zeker interessant om te kijken of Bitcoin zijn technische analyse kan volgen de komende dagen.

Nog interessanter is wellicht de volgende analyse van Benjamin Cowen.

Bitcoin loopt niet achter in de cyclus

We horen de laatste tijd veel mensen roepen dat Bitcoin zou tegenvallen deze cyclus. Dat is ergens logisch, omdat Bitcoin natuurlijk eerder dan we gewend zijn een all-time high maakte en daarna wat in de problemen kwam.

Benjamin Cowen keek echter naar de markt en kwam tot de conclusie dat Bitcoin vrijwel op dezelfde plek staat als twee cycli geleden.

Wat dat betreft hoeven we ons dus (nog) geen zorgen te maken. Daarbij moeten we niet vergeten dat iedere cyclus anders is en de omstandigheden ook deze keer behoorlijk uniek zijn.

Ditmaal maken we de overstap van een streng monetair beleid naar een meer soepel monetair beleid voor centrale banken. Maar de grote vraag is of we een recessie kunnen vermijden. Lukt dat? Dan is een voortzetting van de bullmarkt nog altijd mogelijk.

Krijg €10 cadeau bij BitvavoHandel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Maak een account bij Bitvavo. Stort 10 euro en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Start nu!




  • Vergunning DNB



  • Lage fees



  • Betrouwbaar

Het bericht Bitcoin koers klimt 2% en nadert kritieke drempel van $65.000 verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!