lunex

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


In 1994 zei Bill Gates dat bankieren noodzakelijk is, maar banken niet. Met de crypto-revolutie worden Gates’ woorden elke dag profetischer – en is er een nieuwe dimensie toegevoegd. Crypto is noodzakelijk, maar gecentraliseerde crypto-exchanges zijn dat niet. De nieuwe gedecentraliseerde cross-chain crypto-exchange Lunex is hier om het systeem te verstoren en de macht over crypto-handel terug te geven aan investeerders. Terwijl Solana worstelt om te versnellen en XRP actief achteruitgaat, investeren beleggers in de nieuwe altcoin die door Lunex Network wordt aangeboden. Laten we eens kijken wat er is gebeurd.

Solana (SOL): Briljant, maar stagnerend

Als blockchain is Solana fantastisch. Het is snel, goedkoop, veelzijdig en voldoet aan alle vereisten die een blockchain zou moeten hebben. Het is om een goede reden uitgegroeid tot het op één na grootste smart contract-platform. Solana is ook een transactiemunt, waarmee gebruikers enorme hoeveelheden geld vrijwel direct en zonder kosten kunnen overmaken. Dit is genoeg om Solana te prijzen, maar het is niet zonder problemen. Solana heeft betrouwbaarheidsproblemen en heeft in het verleden moeite gehad met schaalbaarheid. Dit heeft de prijs van Solana stagnerend gehouden, en investeerders kijken elders om te zien of een nieuwe altcoin sneller rendement kan opleveren.

XRP (XRP): Een overbodige munt in een moderne wereld

XRP heeft de memo niet ontvangen: bankieren is iets van de vorige eeuw. Crypto omzeilt het banksysteem, wat de reden is dat banken er actief tegen adviseren. Maar XRP wil binnen het systeem opereren en concurreert met het SWIFT-systeem om grensoverschrijdende betalingen tussen banken te vergemakkelijken, waarbij het een oplossing biedt voor een probleem dat niemand had. Dit verklaart waarom XRP nog steeds vastzit in dezelfde prijsklasse als in 2018, terwijl andere tokens sindsdien veelvoudig zijn gestegen. Alleen de meest koppige beleggers houden vast aan XRP, terwijl andere nieuwe altcoins XRP met gemak kunnen overtreffen.

Lunex (LNEX): Hybride crypto-exchange die het systeem wil verstoren

Beleggers die op zoek zijn naar snellere rendementen, stappen weg van Solana en XRP en vinden een geweldige investeringsmogelijkheid in Lunex Network, een nieuwe gedecentraliseerde cross-chain crypto-exchange die de snelheid en het gemak van gecentraliseerde exchanges combineert met de veiligheid en controle van gedecentraliseerde platforms.

Lunex Network biedt naadloze multi-chain handel, staking-beloningen en toegang tot meer dan 50.000 valutaparen zonder dat er wallet-koppelingen nodig zijn. Lunex is precies de oplossing waar veel handelaren naar op zoek zijn. De nieuwe crypto-exchange heeft meer dan 50.000 valutaparen in de lijst staan. Met functies zoals staking en token swaps geeft Lunex de macht direct terug aan de beleggers.

Nu biedt Lunex vroege toegang aan beleggers via de voorverkoop van zijn nieuwe altcoin, LNEX. Door wat van deze nieuwe altcoin aan hun portefeuille toe te voegen, krijgen beleggers toegang tot exclusieve premium functies, waaronder geavanceerde DeFi-tools zoals liquiditeitsmining en staking-opties, samen met deelname aan governance en zelfs cashback op de aankomende Lunex-debitcards.

De Lunex-voorverkoop is zojuist begonnen! Het is nog de aller vroegste fase, en voor beleggers die de ‘koop laag, verkoop hoog’-strategie volgen, zal de prijs van Lunex niet lager worden dan nu. De nieuwe altcoin is momenteel beschikbaar voor slechts $0,0012. Wijdverbreide adoptie van de nieuwe crypto-exchange zal de prijs van de nieuwe altcoin naar ongekende hoogten stuwen. Lunex is de investeringskans van je leven; kansen kloppen niet harder dan dit.

Meer informatie over Lunex Network (LNEX) vind je hier:

Website: https://lunexnetwork.com

Socials: https://linktr.ee/lunexnetwork


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Het bericht Investeerders laten Solana en XRP links liggen voor nieuwe altcoin die de noodzaak voor crypto exchanges wil elimineren verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!