Je hebt koersvoorspellingen en je hebt koersvoorspellingen, maar dit model is wel heel positief over de Bitcoin koers. Het gaat in dit geval om het Long-Term Power Law model, die voor de volgende koerstop van Bitcoin inzet op 400.000 dollar.

Bitcoin naar 400.000 dollar toe?

Voordat we bij die 400.000 dollar aankomen, zou het eerst weleens mooi zijn als Bitcoin het niveau van 100.000 dollar kan aantikken. Ook dat is nog niet gelukt, terwijl vrijwel iedere analist in 2021 dat wel als een zekerheid zag voor Bitcoin.

Toegegeven, tijdens die bullrun hadden we natuurlijk ook te maken met FTX, waarvan later bleek dat zij Bitcoin hadden verkocht die ze helemaal niet hadden mogen verkopen (lees: de Bitcoin van hun klanten).

Dat zal ook een behoorlijke neerwaartse druk op de Bitcoin koers hebben opgeleverd in die tijd. Maar de realiteit is dat we ook vandaag nog niet op het niveau van 100.000 dollar zijn gekomen. Ook met de ETFs is er nog onvoldoende raketbrandstof voor Bitcoin om naar dat niveau te stijgen.

Voor nu lijkt het Power Law Model dus richting een Bitcoin koers van 400.000 dollar te wijzen als koerstop voor deze cyclus, maar het blijft natuurlijk een model. Uiteindelijk heeft Bitcoin kopers nodig om dat niveau te bereiken en als die uitblijven, dan moeten we daar in ieder geval nog even geduld voor hebben.

Wanneer gaat Bitcoin exploderen?

Nu is de grote vraag wanneer de Bitcoin koers dan eindelijk de weg omhoog inzet. Ook daar speculeert Ali Martinez openlijk over op Twitter.

Zo deelde hij de bovenstaande tweet, waarin hij op basis van de vorige twee cycli tot de conclusie komt dat Bitcoin in oktober 2025 zijn top zal vinden. Dat zou betekenen dat we nog minimaal één jaar van een bullmarkt kunnen genieten.

Zou dat dan echt voldoende zijn om de Bitcoin koers naar 400.000 dollar op te tillen? Dat lijkt op dit moment een beetje onwaarschijnlijk. Laten we eerst maar eens voorbij die magische horde van 100.000 dollar proberen te klimmen.

The post Analist: volgens dit model kan Bitcoin naar $400.000 stijgen appeared first on BLOX | Nieuws.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!