Als we de pseudonieme analist Bluntz mogen geloven, dan staat de op Ethereum gebaseerde memecoin Pepe (PEPE) op het punt van uitbreken. Op de 8-uur grafiek vormt PEPE een stijgende driehoek en dat maakt Bluntz bullish.

Gaat PEPE het voorbeeld van NEAR volgen?

In de bovenstaande grafiek lijkt Bluntz een vergelijking te trekken tussen de huidige situatie van PEPE en het moment waarop NEAR enkele dagen geleden uitbrak. Voor allebei de munten lijkt er sprake van een vergelijkbare stijgende driehoek, die voor NEAR dus al resulteerde in een behoorlijke koersexplosie.

Banner Default 1 (Razendsnel investeren)

“Het lijkt erop dat PEPE wat achterloopt, maar nu andere memecoins beginnen te stijgen, hoeft het niet lang meer te duren”, zo concludeert Bluntz.

Op basis van zijn grafiek lijkt Bluntz een stijging van ongeveer 15% te voorspellen voor PEPE. Grappig genoeg zijn we nu enkele uren verder en is een deel van die stijging al voltooid.

PEPE staat ruim 15% in de plus en nu is de vraag natuurlijk of de memecoin dat bullish momentum kan vasthouden. Vanaf de dieptepunten van februari is PEPE in ieder geval met ruim 900% gestegen nu. In februari handelde PEPE nog op een koers van 0,000000875 dollar.

NEAR Protocol gaat weer stijgen

Ook over NEAR Protocol is de analist bullish. Volgens Bluntz kan NEAR na een korte correctie weer beginnen met stijgen. “Op de lagere tijdsframes wist NEAR zich heel sterk te houden tijdens de recente dip en nu breekt de munt uit een diagonaal”, zo vertelt Bluntz.

NEAR handelt op het moment van schrijven op een koers van 5,60 dollar. Daarmee staat het project 2,93% in de plus over de afgelopen 24 uur en 25,67% over de laatste zeven dagen en kent het project een market cap van 6,5 miljard dollar.

Met die market cap vinden we NEAR terug op plek 17 op CoinMarketCap. Nu is natuurlijk de vraag of dit project het voor elkaar kan krijgen om binnenkort eens de top 10 binnen te dringen. Dat gaan we mogelijk de komende maanden leren.

The post Ethereum memecoin die 900% steeg in 7 maanden gaat weer uitbreken appeared first on BLOX | Nieuws.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!