Met een groei van 26,11% in de afgelopen zeven dagen is Worldcoin weer zichtbaar op de cryptomarkt. Het wordt momenteel verhandeld voor $2,11 en heeft een marktkapitalisatie van $1 miljard heroverd. Ondanks een recente boete in Zuid-Korea lijkt Worldcoin zich voor te bereiden op een nieuwe stijging. Zal deze rally de prijs naar $3 brengen?

De prijsbeweging van Worldcoin wijst op een significante verandering in de onderliggende trends, met een ommekeer die heeft geleid tot een stijgende trend. Een falling wedge-patroon op de dagelijkse grafiek wijst op een bullish ommekeer vanaf het steunniveau van $1,33, wat deze rally mogelijk maakt.

Daarnaast toont de prijsactie van WLD een dubbele bodem ommekeer die de neklijn op $1,92 heeft overschreden. Op 25 september leidde een sterke bullish candle van 16,41% ertoe dat Worldcoin de psychologische grens van $2 heroverde.

Dit herstel omvat een prijsstijging vanaf $1,92 en test momenteel de 100-daagse EMA. De belangrijke dagelijkse EMA’s—50, 100, en 200 dagen—zijn dalend, terwijl Worldcoin de 50-daagse EMA overschrijdt.

De positieve ontwikkeling voor Worldcoin gaat door, ondanks een recente boete van 1,1 miljard Koreaanse won, gelijk aan $830.000. De Zuid-Koreaanse Commissie voor de Bescherming van Persoonsgegevens heeft Worldcoin en zijn zusterbedrijf, Tools for Humanity, gestraft voor het verkeerd gebruik van persoonlijke gegevens en belastinginformatie.

De boete van $830.000 bestaat uit $544.000 voor het onterecht omgaan met gevoelige gegevens en het overdragen ervan naar het buitenland. Daarnaast komt er $285.133 aan boete voor Tools for Humanity wegens het niet naleven van regelgeving voor gegevensoverdracht.

De plotselinge oplegging van de boete leidde gisteren tot een kleine daling van 3,39%, terwijl Worldcoin zich terugtrok van de 100-daagse EMA. Echter, het heeft zich hersteld met een intraday winst van 3,74% ten opzichte van de openingsprijs van $2,03, wat wijst op een mogelijke voortzetting van de bullish trend.

Op basis van de huidige prijsbewegingen zijn de volgende weerstandsniveaus voor deze bull run waarschijnlijk $2,36 en $2,95, terwijl de ondersteuningsniveaus voor de WLD-token zich bevinden op $1,92 en $1,75.

Het bericht Kan Worldcoin herstellen na recente Koreaanse boete? verscheen eerst op CryptoBenelux.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!