geld rijk

Een crypto-investeerder heeft binnen slechts 15 dagen een initiële investering van $1.300 omgezet in maar liefst $3,4 miljoen door te beleggen in de Moo Deng (MOODENG) token.

Hoewel dit spectaculaire rendement veel aandacht trekt, zijn er zorgen over mogelijke interne betrokkenheid en de beperkte liquiditeit van de token.

Enorme winst met Moo Deng token

Op 25 september werd bekend dat een investeerder op de Solana blockchain zijn investering van $1.300 had omgezet in miljoenen dollars. Uit gegevens van de Solana Blockchain Explorer, Solscan, blijkt dat de investeerder op 10 september 38,7 miljoen MOODENG-tokens kocht voor 9,8 Solana, destijds ter waarde van $1.331. Binnen twee weken explodeerde de waarde van de memecoin, waardoor de investering groeide tot $3,4 miljoen.

Geluk of insider trading?

Ondanks het succes van deze investering, zijn er binnen de cryptogemeenschap twijfels gerezen. De MOODENG-pool heeft een liquiditeit van slechts $1,8 miljoen, wat betekent dat de investeerder niet het volledige bedrag kan opnemen tegen de huidige marktprijs. Dit voedt speculaties over mogelijke insider trading of betrokkenheid van een ontwikkelaar.

Aan de andere kant zijn er ook investeerders die deze enorme winst toejuichen en hopen op een vergelijkbare meevaller bij hun eigen beleggingen.

Andere opvallende winsten

Op 26 september meldde Lookonchain dat een andere handelaar een investering van slechts $95 in INCEPT-tokens had omgezet in $96.900 in minder dan 12 uur. Dit soort snelle winsten roept vragen op, vooral omdat veel betrokken wallet-adressen gelinkt lijken te zijn aan insiders.

Hodl-strategie blijft winstgevend

Terwijl sommige investeerders gokken op altcoins in de hoop op snelle, onrealistische winsten, kiezen anderen voor de traditionele hodl-strategie. Een voorbeeld hiervan is een investeerder die in 2022 $131,72 miljoen winst maakte door Ether (ETH) te kopen tijdens de bear market en deze vast te houden gedurende twee jaar van onzekerheid.

In september 2022 kocht deze investeerder 96.639 ETH van de Coinbase-exchange, toen Ether rond $1.567 werd verhandeld. Deze strategie, waarbij geduld centraal staat, blijkt nog steeds net zo winstgevend te zijn als de risicovollere investeringen in memecoins.

Krijg €10 cadeau bij BitvavoHandel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Maak een account bij Bitvavo. Stort 10 euro en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Start nu!




  • Vergunning DNB



  • Lage fees



  • Betrouwbaar

Het bericht Gigantische crypto-winst: Investeerder verandert $1.300 in $3,4 miljoen binnen 15 dagen verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!