Veteran trader Peter Brandt zegt dat Dogecoin (DOGE) klaar is voor meer prijsstijgingen na het vormen van een uitbraakpatroon exact volgens het boekje.

Brandt vertelt zijn 741.000 volgers op het sociale mediaplatform X dat de memecoin bezig is uit te breken uit een bijna zeven maanden durend neerwaarts kanaal.

De handelaar zegt ook dat DOGE er goed uitziet op de lange termijn. Hij deelt een grafiek die suggereert dat DOGE tijdens de bear market solide steun vond op het niveau van $0,05 en zich klaarmaakt voor een volgende stijging na een afkoeling van de uitbraak in maart.

“De kanaaluitbraak in DOGE/USDT ziet er veelbelovend uit. Ook de langetermijngrafiek toont potentie. Kom op, kleine hond!”

Dogecoin koers
Dogecoin koers. Bron: Peter Brandt/X

Eerder gemeld door CryptoBenelux, verwacht ook analist Ali Martinez een stijging voor de populaire memecoin.

Op het moment van schrijven handelt DOGE op $0,129, een stijging van bijna 4% op de dag.

Brandt niet overtuigd over Bitcoin

Wat betreft Bitcoin (BTC), zegt Brandt dat hij nog steeds niet overtuigd is dat de cryptoking een zes maanden durende bearish reeks van lagere pieken en lagere dalen heeft verlaten. De handelaar gelooft dat Bitcoin pas een bullish verschuiving in de marktstructuur zal ervaren als het boven de $70.162 uitkomt:

“Bitcoin (BTC/USD) blijft in een reeks van lagere pieken en lagere dalen. Alleen een betekenisvolle sluiting boven de julipieken zou deze reeks veranderen en officieel de zes maanden durende uitbreidende driehoek voltooien.”

Bitcoin koers
Bitcoin koers. Bron: Peter Brandt/X

Op het moment van schrijven handelt BTC op $65.820, nog steeds onder de julipieken die Brandt als cruciaal beschouwt.

Het bericht Peter Brandt voorspelt een grote stijging voor deze memecoin verscheen eerst op CryptoBenelux.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!