solana

Crypto-analist InvestingScope voorspelt dat Solana (SOL) mogelijk kan exploderen naar $5.000 door een aankomende parabolische uitbraak. Als de voorspelling uitkomt, zou Solana een spectaculaire stijging van meer dan 3.200% kunnen doormaken.

Parabolische uitbraak in zicht

Volgens InvestingScope vertoont de SOL/USD-grafiek op de wekelijkse tijdlijn tekenen van een parabolische uitbraak. Als dit patroon doorzet, zou Solana volgens de analist een enorme stijging van 3.209% kunnen realiseren, wat de prijs zou brengen op $5.000.

De analist vergelijkt dit patroon met een eerdere “Channel Up”-formatie die in december 2020 werd waargenomen. Destijds leidde een uitbraak uit dit patroon tot een indrukwekkende stijging van 40.668%, van $1,56 naar een all-time high van $260 in november 2021.

Op woensdag merkte InvestingScope op dat de huidige grafiek van Solana sterke overeenkomsten vertoont met die van 2020, wat hem tot zijn gedurfde voorspelling brengt.

Bullish signalen op de Solana-grafiek

De analist wijst op verschillende bullish signalen op de dagelijkse grafiek van Solana. De Relative Strength Index (RSI) staat op 58,7, de moving average convergence divergence (MACD) op 1,5, en de average directional index (ADX) op 25,2, wat allemaal wijzen op een positieve trend.

Op de wekelijkse tijdlijn blijft Solana echter neutraal, met een RSI van 51,9, een MACD van 6,16, en een ADX van 25,2. Volgens InvestingScope zou een bullish verschuiving in deze indicatoren de voorspelde prijsstijging verder kunnen bevestigen.

Fundamentele katalysatoren van belang

Hoewel Solana technisch gezien klaar lijkt voor een exponentiële stijging, benadrukt InvestingScope dat fundamentele katalysatoren essentieel zijn om deze prijsstijging te realiseren. Hij suggereert dat de adoptie van het Solana-netwerk en andere positieve ontwikkelingen cruciaal zullen zijn om de koers naar $5.000 te stuwen.

De recente Breakpoint-conferentie zorgde voor een golf van positief sentiment rond Solana. Zo kondigde Solana een mogelijke samenwerking aan met vermogensbeheerder Franklin Templeton om een beleggingsfonds op het netwerk te lanceren. Daarnaast presenteerde Solana Mobile de tweede versie van zijn Web3-mobiele apparaat, de Solana Seeker, en sloot Solana een samenwerking met Google Cloud om GameShift te introduceren.

Krijg €10 cadeau bij BitvavoHandel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Maak een account bij Bitvavo. Stort 10 euro en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Start nu!




  • Vergunning DNB



  • Lage fees



  • Betrouwbaar

Het bericht Crypto analist voorspelt Solana koersstijging naar $5.000 verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!