Nieuwe gegevens van Token Unlocks onthullen dat er deze maand naar verwachting miljarden dollars aan verschillende altcoins op de markt zullen komen door ontgrendelingen.

In een nieuwe thread op X zegt het platform voor marktinformatie dat er deze maand $3,46 miljard aan crypto zal worden ontgrendeld, waaronder van modulaire blockchain Celestia (TIA), kunstmatige intelligentietoken Worldcoin (WLD) en smart contractplatform Solana (SOL). Het zegt het volgende:

“Uptober staat voor de deur. Blijf op de hoogte, niet door FOMO (fear of missing out) gedreven. Met $3,46 miljard aan ontgrendelde tokens die gepland staan ​​voor de maand, is het essentieel om de markt nauwlettend in de gaten te houden. Belangrijke ontgrendelingen zijn: $1,12 miljard TIA, $336,31 miljoen WLD, $360,8 miljoen SOL, en $1,65 miljard aan andere tokens.”

Volgens de gegevens van het bedrijf zal de grootste week in crypto qua token-ontgrendelingen voor de rest van het jaar zijn tussen 28 oktober en 3 november, wanneer digitale activa ter waarde van $1,854 miljard worden gedistribueerd naar belanghebbenden. Bovendien laten de gegevens zien dat in de maand november ook een verbluffende $2,518 miljard aan digitale activa zal worden ontgrendeld.

Token Unlocks waarschuwt investeerders dan ook om in de gaten te houden hoe deze nieuwe tokendistributies de markt kunnen beïnvloeden. Het sluit af met:

“Deze aanzienlijke toestroom van aanbod kan de markt beïnvloeden, dus op de hoogte blijven en uw strategie aanpassen op basis van de bredere marktdynamiek is essentieel.”

Het bericht Deze altcoins zullen miljarden dollars aan munten ontgrendelen verscheen eerst op CryptoBenelux.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!