Goed nieuws voor alle BLOX gebruikers! We hebben opnieuw een spannende nieuwkomer aan de app toegevoegd. Vanaf vandaag kun je handelen in EigenLayer (EIGEN), een innovatief token gebouwd op Ethereum, dat de wereld van blockchain en gedecentraliseerde taken op een unieke manier verbindt.

Banner Default 6 (Favoriete crypto's)

Van blockchain naar universele beveiliging

EIGEN is de drijvende kracht achter EigenLayer, een platform dat beveiliging biedt voor allerlei digitale taken. Deze taken zijn niet alleen meetbaar, maar ook te beoordelen zijn door verschillende partijen. EIGEN is gelanceerd als een soort veelzijdig ‘werk-token’, dat verschillende blockchain-diensten en gebruikersgroepen met elkaar verbindt in het nieuwe internet, dat we Web 3.0 noemen.

Wat maakt EIGEN zo bijzonder?

Je vraagt je misschien af: “Nog een blockchain token? Wat is hier nou zo speciaal aan?” Nou, EIGEN heeft een paar unieke eigenschappen:

  1. Veelzijdigheid: EIGEN is een universeel token dat verschillende blockchain-diensten met elkaar verbindt.
  2. Intersubjectieve foutafhandeling: Het token is speciaal ontworpen om fouten op te lossen die door meerdere externe waarnemers worden erkend, maar niet noodzakelijk on-chain te bewijzen zijn.
  3. Gebruiksmogelijkheden: EIGEN wordt gebruikt om te re-staken, de uitvoer van validatietaken, en als onderdeel van een belonings- en strafsysteem voor operators.

EIGEN nu beschikbaar in de BLOX app

Vanaf nu kun je EIGEN kopen en verkopen in de BLOX app. Of je nu een crypto-veteraan bent of net komt kijken, EIGEN is voor elke handelaar beschikbaar en vanaf nu toe te voegen aan jouw BLOX-kluis.


Naar de app ➜
 

Waarom zou je EIGEN overwegen?

EIGEN staat aan de frontlinie van de integratie tussen blockchain-beveiliging en gedecentraliseerde diensten en is daarom en van de nieuwste gems bij BLOX. Het biedt niet alleen een manier om te handelen, maar ook om actief deel te nemen aan een groeiend ecosysteem van blockchain-diensten en communities.

EIGEN in de BLOX app

Bij BLOX blijven we luisteren naar wat onze gebruikers willen. De toevoeging van EIGEN aan ons aanbod is een antwoord op de groeiende interesse in tokens die een bredere functionaliteit bieden binnen het blockchain-ecosysteem.

Of EIGEN de volgende grote doorbraak wordt in de wereld van blockchain en gedecentraliseerde diensten? Dat is koffiedik kijken. Maar het is zeker een project om in de gaten te houden. Duik in de BLOX app en ontdek EIGEN voor jezelf (snap je hem..).

Naar de app ➜
 

The post Nieuwe coin bij BLOX: EigenLayer (EIGEN) nu te verhandelen in de BLOX app appeared first on BLOX | Nieuws.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!