Michael Saylor, de bekende topman van MicroStrategy, heeft de crypto-wereld opnieuw in beweging gebracht met een opvallende tweet. In zijn bericht, getiteld “Hodl On”, deelt Saylor een infographic die de prestaties van verschillende beleggingen laat zien sinds MicroStrategy in augustus 2020 koos voor een Bitcoin-gerichte strategie.

Banner Bitcoin 1

Indrukwekkende cijfers

De gedeelde gegevens tonen aan dat het aandeel van MicroStrategy (MSTR) de afgelopen vier jaar maar liefst 1.325% in waarde is gestegen. Bitcoin volgt op de tweede plaats met een stevige winst van 451%. Ter vergelijking: de S&P 500 index groeide in dezelfde periode met 71%.

Bitcoin’s achtbaan

Saylor’s infographic laat ook zien hoe volatiel de Bitcoin-koers is geweest. Na een piek van $69.000 zakte de koers tijdens de FTX-crash tot $15.500, om vervolgens weer te stijgen naar een nieuw record van $74.000.

Recente ontwikkelingen

Hoewel de Bitcoin-koers onlangs nog boven de $65.000 uitkwam, is deze inmiddels gedaald naar ongeveer $63.500. Dit heeft bij sommige handelaren zorgen gewekt over mogelijke verdere dalingen.

Saylor’s langetermijnvisie

Ondanks de recente schommelingen lijkt Saylor’s boodschap duidelijk: hij blijft vertrouwen houden in de langetermijnpotentie van Bitcoin. Zijn tweet onderstreept nogmaals zijn overtuiging dat ‘hodlen’ – het vasthouden van crypto’s voor de lange termijn – een succesvolle strategie kan zijn.

The post Michael Saylor wakkert het vuurtje van crypto-community aan met deze tweet appeared first on BLOX | Nieuws.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!