lunex

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


XRP werkt aan het vergroten van zijn bruikbaarheid, terwijl Solana herstelt van een uitverkoop door houders. Ondertussen staat Lunex Network al klaar voor de grootste winsten in Q4, aangezien de nieuwe token op basis van een beurs al fase 2 van de voorverkoop in recordtijd heeft bereikt.

XRP (XRP) en Mastercard-partnerschap Zorgt Voor Bullish Momentum

Nu de juridische strijd van XRP met de SEC ten einde loopt, had XRP dringend behoefte aan ecosysteemverbeteringen om nieuwe investeerders aan te trekken. In deze context kondigde XRP een partnerschap aan met Mastercard, waarbij de cryptocurrency wordt gebruikt om snelle en goedkope transacties mogelijk te maken. Omdat dit partnerschap de wereldwijde acceptatie van XRP vergroot, geloven analisten dat de token binnenkort een bullish rally zal doormaken.

XRP wordt momenteel verhandeld voor $0,06195 na een daling van 4,85% op dagbasis. XRP handelt boven al zijn voortschrijdende gemiddelden en de RSI bevindt zich ver van overbought terrein, wat aangeeft dat er nog ruimte is voor groei. Als het bullish sentiment zich uitbreidt naar Q4, zou XRP binnenkort de weerstand van $0,7586 kunnen testen, wat het een stap dichter bij zijn all-time high van $3,84 brengt.

Solana’s (SOL) Investeerders Maken Kans op Grote Winsten in Q4

Solana’s dagelijkse grafiek heeft onlangs een bearish divergentie gevormd, wat zorgde voor een aanzienlijke daling van de tokenprijs. Echter, deze terugval zal van korte duur zijn, aangezien Solana nog steeds bullish signalen vertoont. Solana wordt momenteel verhandeld voor $154,98 na een lichte daling van 1,91% op dagbasis.

Omdat de verkoopdruk op Solana afneemt, is het volume van de token vandaag met 3,58% gestegen. Nu de verkoopdruk tot een einde komt, wordt verwacht dat Solana zijn bullish trend zal voortzetten gedurende Q4. Solana’s MACD ligt momenteel boven de signaallijn, wat doorgaans wijst op een bullish omkering. Als deze voorspellingen uitkomen, zou Solana in de komende weken de bovenste weerstand van $168,83 kunnen testen.

Lunex Network’s (LNEX) Cross-Chain Exchange Trekt Grote Instroom van Investeerders Aan

XRP en Solana staan misschien nu in de Top 10 van crypto, maar analisten geloven dat Lunex Network (LNEX) hen beiden in Q4 zal overtreffen. Binnen een week na de lancering heeft Lunex Network al de eerste fase van zijn voorverkoop uitverkocht en meer dan $450.000 opgehaald. Als dit bullish momentum zich voortzet zoals verwacht, zou Lunex Network tegen 2025 het toonaangevende DeFi-protocol kunnen worden.

De reden waarom Lunex Network een golf van nieuwe investeerders ziet, is vanwege de unieke cross-chain mogelijkheden van het platform, waarmee handelen over meerdere blockchain-netwerken mogelijk is. Op Lunex Network kunnen handelaren direct meer dan 50.000 cryptoparen verhandelen over verschillende blockchains zonder dat ze externe wallets nodig hebben die hun veiligheid in gevaar brengen.

Omdat Lunex Network zich inzet voor gebruikerservaring en privacy, hanteert het platform een uniek no-KYC-beleid, waardoor handelaren hun anonimiteit kunnen behouden tijdens het handelen. In plaats van gevoelige informatie in te voeren, kunnen handelaren de mobiele beurs van Lunex Network gebruiken, een cryptopaar selecteren om te ruilen en hun eigen wallet-adres invoeren om de nieuwe tokens direct te ontvangen.

Naast handelen biedt Lunex Network ook extra functionaliteit via zijn native $LNEX-token, dat gestaked kan worden in ruil voor staking-beloningen tot wel 18% APY. Gezien deze passieve inkomenskans is het geen verrassing dat handelaren haast hebben om Lunex Network’s voorverkoop te bemachtigen voordat de prijs nog verder stijgt. Momenteel verkoopt Lunex Network tokens voor de lage prijs van slechts $0,0013 per stuk, met analisten die al een prijsstijging van 1800% voorspellen in Q4!

Meer informatie over Lunex (LNEX) Network vind je hier:

Website: https://lunexnetwork.com

Socials: https://linktr.ee/lunexnetwork


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Het bericht XRP vs SOL: Wie Zal Als Eerste Een Nieuw All-Time High Bereiken? Nieuwe Altcoin Aangewezen Als Volgende Miljonairmaker verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!