In de afgelopen weken heeft Notcoin (NOT) een indrukwekkende groei doorgemaakt, mede door een uitbraak uit een dalende wig op de dagelijkse grafieken. Op het moment van schrijven wordt de munt verhandeld tegen een prijs van $0,008772, wat een stijging van 5,22% betekent in de afgelopen maand. Ook op weekbasis blijft het optimisme groot, met een toename van 14,45% op de wekelijkse grafieken.

Sinds een dieptepunt van $0,0069 op 18 september heeft de altcoin negen dagen op rij een stijgende lijn gevolgd. Toch kwam er in de afgelopen 24 uur een lichte correctie met een daling van 2,09%. Ondanks deze tijdelijke terugval, blijft de algemene trend positief, en wegen de winstcijfers van de afgelopen week zwaarder dan de verliezen.

Positief marktsentiment

De recente opmars van NOT heeft de aandacht van analisten getrokken, die optimistisch zijn over de toekomstige prestaties van de munt. Bekende crypto-analist Ali Martinez voorspelde zelfs een aanstaande stijging van 12,50%. Zijn analyse baseert zich op de uitbraak van Notcoin uit een dalende wig op de uurgrafieken, wat volgens hem kan leiden tot een prijs van $0,009868.

Altcoin Notcoin

Een dergelijke uitbraak wijst op een afnemende verkoopdruk en de herintrede van kopers op de markt, wat doorgaans een verschuiving van een bearish naar een bullish trend betekent. Dit vergroot de kans op verdere prijsstijgingen.

Wat de grafieken laten zien

Hoewel Martinez’ analyse veelbelovend is, is het belangrijk om ook andere indicatoren in ogenschouw te nemen. Zo blijft het financieringspercentage van NOT de afgelopen week positief, wat erop wijst dat de munt vaker prijsstijgingen heeft gezien dan dalingen. Dit duidt erop dat kopers de overhand hebben op de markt, wat vertrouwen schept bij investeerders.

Price NOT

Daarnaast is de vraag naar longposities groter dan naar shortposities. Dit blijkt uit het aanhoudend positieve financieringspercentage, wat aangeeft dat beleggers bereid zijn een premie te betalen om hun posities te behouden, omdat ze vertrouwen hebben in verdere prijsstijgingen.

Grafiek prijs Notcoin (NOT)

Een ander opvallend punt is dat Whales – grote investeerders die aanzienlijke hoeveelheden tokens bezitten – 66,69% van het totale aanbod van Notcoin in handen hebben. Dit wijst op een dominantie van Whales over de retailhandelaren, wat de markt meer stabiliteit biedt. Whales zijn over het algemeen minder geneigd tot speculatieve verkopen en baseren hun beslissingen eerder op strategisch inzicht dan op emoties of nieuws.

Toekomstperspectief

Gezien de huidige marktomstandigheden en het vertrouwen van grote investeerders in de altcoin, lijkt Notcoin klaar voor verdere stijgingen. Met een sterk opwaarts momentum en een positieve marktsfeer, kan de munt op korte termijn mogelijk $0,01229 bereiken.

Het bericht Whales domineren Notcoin (NOT): Stijging naar $0,01229 verwacht verscheen eerst op CryptoBenelux.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!