crypto stijgt

Ondanks een teleurstellende start van oktober, blijven sommige crypto-projecten opmerkelijk veerkrachtig. Terwijl grote namen zoals Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en Cardano (ADA) te maken hebben met flinke verliezen, zijn er enkele projecten die juist sterke groei laten zien.

Wormhole, Bonk en Dogwifhat behoren tot de uitzonderingen en noteren indrukwekkende winsten, ondanks het negatieve sentiment op de bredere markt.

Wormhole (W)

Een van de best presterende cryptomunten deze week is Wormhole (W), een interoperabiliteitsprotocol dat de overdracht van waarde en data tussen 17 belangrijke blockchain-netwerken mogelijk maakt. De architectuur van Wormhole bestaat uit zowel on-chain als off-chain componenten. On-chain onderdelen, zoals het Wormhole Core Contract, zorgen voor de communicatie tussen verschillende ketens, terwijl het Guardian Network off-chain de veiligheid van transacties waarborgt.

Ondanks dat het project pas sinds april zijn W-token heeft gelanceerd, staat het al op de 82ste plek qua marktkapitalisatie. In de afgelopen week zag Wormhole een indrukwekkende stijging van bijna 50%, wat het momenteel het best presterende crypto-project maakt.

Bonk (BONK)

Een andere cryptomunt die deze week geweldig presteert is Bonk (BONK), een op Solana (SOL) gebaseerde memecoin. Ondanks de daling van vandaag, veroorzaakt door het bredere negatieve marktsentiment, staat de token nog steeds op een winst van bijna 22% over de afgelopen week.

Bonk werd gelanceerd als een door de gemeenschap gedreven cryptocurrency. Net als Dogecoin (DOGE) en Shiba Inu (SHIB) is BONK geïnspireerd door dezelfde bekende hondmeme.

Dogwifhat (WIF)

Op de derde plaats deze week staat opnieuw een memecoin: Dogwifhat (WIF). Dit project is recentelijk gelanceerd, maar trok al snel de aandacht door een enorme koersstijging. In de afgelopen week steeg de waarde van de digitale munt met bijna 15%. Net als andere meme-tokens is WIF ontworpen om deel uit te maken van een speelse, door de gemeenschap gedreven beweging.

Krijg €10 cadeau bij BitvavoHandel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Maak een account bij Bitvavo. Stort 10 euro en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Start nu!




  • Vergunning DNB



  • Lage fees



  • Betrouwbaar

Het bericht Deze cryptomunten verrassen met sterke stijgingen ondanks dalende markt verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!