Als we de populaire analist Dima James Potts mogen geloven, dan bestaat de kans dat Dogecoin op termijn naar 10 dollar kan stijgen. Daarmee zou de memecoin vanaf de huidige koersen met tenminste een factor 10 over de kop gaan. Dat lijkt onwaarschijnlijk, maar Potts ziet kansen.

Dogecoin koers naar $10?

Om tot die bijzondere voorspelling van een Dogecoin koers van 10 dollar te komen leunt Potts op een aantal factoren. Onder andere de historische prestaties van Dogecoin, maar ook de adoptie van de digitale munt.

Het resultaat van zijn analyse? Dogecoin kan weleens op het punt staan om flink te gaan stijgen.

Potts vergelijkt de huidige ontwikkeling van de Dogecoin koers met de koersactie van 2017 en 2020. Daarin herkent de analist een bullish trend. De analist legt uit dat Dogecoin iedere keer begon met stijgen nadat de koers boven de witte lijn wist uit te breken, zoals we ook in de bovenstaande grafiek kunnen zien.

Iedere keer dat Dogecoin hierin slaagde begon de munt aan een parabolische stijging. Nu is Dogecoin weer boven die lijn uitgebroken en hoopt Potts dus op een vergelijkbare reactie van de memecoin. De grote vraag is natuurlijk of mensen opnieuw in dit spelletje zullen trappen. We weten immers allemaal hoe de bullruns van Dogecoin de vorige keren zijn afgelopen.

Meer redenen om bullish te zijn over Dogecoin

Overigens is deze grafiek niet de enige reden voor Potts om bullish te zijn over Dogecoin. Zo wijst hij ook op de toegenomen adoptie van de memecoin en ziet hij de lage prijs ook als een reden voor mogelijke nieuwe koersexplosies.

Banner Default 1 (Razendsnel investeren)

Daarbij komen er updates aan voor Dogecoin die voor snellere transacties moeten zorgen en een hogere mate van veiligheid moeten garanderen. Alles bij elkaar maakt dat hem bullish over Dogecoin.

Waar dat de Dogecoin koers precies gaat brengen weet natuurlijk niemand. Maar Potts voorziet een stijging van tenminste 1.000% voor de memecoin. Geloof jij ook in dergelijke stijgingen voor Dogecoin?

The post Kan Dogecoin naar $10 stijgen? appeared first on BLOX | Nieuws.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!