Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Solana (SOL) staat op het punt een grote uitbraak te maken. Crypto analisten voorspellen dat de Solana koers tegen het einde van 2024 een nieuwe all-time high kan bereiken. Op dit moment staat de Solana koers op $135,74 wat een stijging van 4,5% is in een maand tijd. Ondanks een lichte correctie van de koers afgelopen week blijven de analisten positief en verwachten ze dat Solana in het vierde kwartaal een sprint naar boven inzet.

Een crypto analist ziet de stabiele prestaties van Solana als een duidelijk signaal voor een aankomende pump. Hij oppert dat het token na een periode van consolidatie zich aan het klaarmaken is om weer boven de $200 uit te komen. Hij beweert dat de neerwaartse trend die al maanden bezig is over de hele markt wel eens rustig aan het omkeren is en naar hogere niveaus gaat.

Solana koers verwachting: Nieuwe all-time high in het vierde kwartaal?

Door investeerders wordt Solana uitgekozen als een van de best presterende cryptomunten van het jaar. De koers van Solana steeg het afgelopen jaar vanuit het dieptepunt van $19 naar meer dan $200. Dat laat een bizarre stijging zien van 670% in slechts 12 maanden. De toename van netwerkactiviteit, sterke samenwerkingen en positief marktsentiment kunnen voor een nog hogere stijging zorgen in ‘Uptober’. Als we kijken naar de gegevens zien we dat de Total Value Locked (TVL) van Solana gestegen is naar rond de $5,5 miljard, dit zorgt voor extra steun voor de positieve Solana koers verwachting.

De recente stijging van SOL kan ook voor een gedeelte verklaard worden, doordat de hele markt in een bullish momentum zit. Bitcoin (BTC) haalde bijvoorbeeld eerder deze week weer sinds augustus de $65.000, maar is daarna wel weer gezakt naar het resistance level van $60.000. Ook de renteverlaging van de Federal Reserve van 50 basispunten heeft er waarschijnlijk ook voor gezorgd dat er meer risico genomen wordt door beleggers. Hierdoor groeit de interesse in crypto als investeringsoptie en de meeste crypto coins in de top tien boekte eerder deze week winst, waar nu ze nu wel een gedeelte van hebben moeten inleveren.

Het kan een uitdaging worden voor Solana om zijn all-time high van $258 voor het einde van het jaar te behalen, maar het is zeker niet onmogelijk als je kijkt naar de afgelopen 12 maanden. De Solana koers bevindt zich ongeveer 48% onder het huidige record en als we kijken naar de stijging van 600% afgelopen jaar, dan zou het voor veel marktkenners geen verrassing zijn als Solana richting de $500 beweegt in de laatste maanden van 2024.

Nieuwe projecten die voor een verrassing in het vierde kwartaal kunnen zorgen

Terwijl Solana in het afgelopen jaar 600% winst heeft geboekt, is het voor investeerders ook van belang om verder te kijken naar nieuwe projecten die in de laatste maanden van 2024 voor verrassingen kunnen zorgen. Vaak bieden presales van nieuwe coins kansen voor vroege investeerders om flinke winsten te boeken, vooral wanneer deze projecten met veel potentie de markt betreden. 

In de afgelopen tijd heb je natuurlijk honderden meme coins langs zien komen met de grootste beloftes die ze niet waar konden maken, daarom hebben we hieronder twee projecten geselecteerd die de moeite waard zijn om te onderzoeken voordat je ze toevoegt aan je portfolio. Het zijn allebei meme coins, maar wel beide met een unieke utility en duidelijke tokenomics. Hierdoor zijn het niet zomaar pump and dump coins, maar zijn ze echt gericht op de toekomst met allebei een hechte community. Hieronder vertellen we de belangrijkste weetjes die je moet weten over de nieuwe projecten.

Pepe Unchained (PEPU)

Pepe Unchained (PEPU) wordt ook wel de opvolger van Pepe coin genoemd onder de investeerders. Het team achter het project heeft namelijk Pepe bevrijd van de verouderde Layer 1 Blockchain van Ethereum, waardoor het sneller en goedkoper is geworden. Hieraan heeft het dan ook meteen zijn naam te danken.

Het team komt namelijk met hun eigen Layer 2 Blockchain, waardoor het 100 keer sneller en met veel lagere kosten is dan zijn verouderde voorganger. Dit is investeerders niet ontgaan en dat is te zien aan de al meer dan $17 miljoen aan investeringen die is opgehaald in de korte tijd van de presale. 

De huidige prijs van een PEPU token is $0,00991 en deze zal over 1 dag en 8 uur verhoogd worden, als het de volgende fase van de presale ingaat. Als je tijdens de presale PEPU tokens aanschaft, heb je meteen de mogelijkheid om ze te staken om je tokens mogelijk te verdubbelen tegen een mooi jaarlijks rendement van 125%. Op dit moment zijn er al rond de 1,3 miljard PEPU tokens vastgezet in het stakingsysteem van Pepe Unchained.

Wil je ook deel uitmaken van de nieuwe Layer 2 Blockchain? Dan kan je snel naar de officiële website van Pepe Unchained en je eerste tokens aanschaffen door te betalen met ETH, USDT, BNB of je creditcard.

Naar de officiële website van Pepe Unchained

Crypto All-Stars (STARS)

Crypto All-Stars (STARS) is het ultieme meme coin project, aldus het team erachter. Ze brengen namelijk alle legendarische meme helden naar hun platform. Hier heb je de mogelijkheid om al je favoriete meme coins naast elkaar te staken, zonder dus steeds van platform te hoeven wisselen. Zo kan je gemakkelijk een mooi passief inkomen verdienen.

Sinds de lancering van de presale hebben ze al rond de $2 miljoen weten op te halen aan investeringen. Dit weerspiegelt het vertrouwen die investeerders in de toekomst van het project hebben. Ben je een van die vroege investeerders? Dan kan je nu alvast beginnen met je STARS tokens te staken tegen het sterke rendement van 763%. Momenteel zijn er al bijna 1 miljard STARS token vastgezet in het stakingsysteem.

Op dit moment kan je een STARS token kopen voor $0,0014769 en daar heb je op dit moment nog maar 20 uur de tijd voor, daarna gaan ze de volgende fase in en stijgt de prijs verder omhoog. Als hun stakingplatform, genaamd de Memevault gelanceerd wordt dan kan je meteen de meme coins Pepe, Doge, Shiba Inu, Floki Inu, Turbo, Bonk en nog veel beginnen te staken.

Wil je ook meedoen aan de meme coin revolutie? Dan kan je eenvoudig je wallet kopellen op de officiële website van Crypto All-Stars en je USDT, BNB, ETH, FLOKI, SHIB en PEPE inruilen voor STARS tokens. Ook er is de mogelijkheid om te betalen met je creditcard.

Naar de officiële website van Crypto All-Stars

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Het bericht SOL koers verwachting: Crypto analist voorspelt nieuwe ATH voor Solana tegen eind 2024 verscheen eerst op CryptoBenelux.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!