Aave

Grayscale Investments heeft een nieuwe investeringsmogelijkheid gelanceerd: de Grayscale Aave Trust. Deze trust biedt geaccrediteerde investeerders een eenvoudige manier om blootstelling te krijgen aan AAVE, de native token van het Aave-platform, zonder dat ze de tokens zelf hoeven te bezitten.

Aave, een van de grootste leenprotocollen binnen de gedecentraliseerde financiële sector, biedt gebruikers de mogelijkheid om cryptocurrencies te lenen en uit te lenen zonder tussenkomst van banken.

Wat is de Grayscale Aave Trust?

De Grayscale Aave Trust volgt het model van andere single-asset trusts van Grayscale en richt zich uitsluitend op AAVE-tokens. Hierdoor krijgen investeerders indirect toegang tot Aave’s innovatieve leenprotocol, dat gebruikmaakt van smart contracts op de Ethereum-blockchain. Dit systeem elimineert kredietcontroles en maakt lenen toegankelijker voor een breder publiek.

Alleen toegankelijk voor geaccrediteerde investeerders

De trust is alleen beschikbaar via private placements voor geaccrediteerde investeerders, die dagelijks kunnen intekenen op dit aanbod. Aave staat bekend om zijn transparantie en minimaliseert de betrokkenheid van menselijke tussenpersonen, wat zorgt voor efficiëntie en betrouwbaarheid in het leenproces.

Andere recente lanceringen van Grayscale

Naast de lancering van de Aave Trust introduceerde Grayscale eerder al de XRP Trust en de Sui Trust, die eveneens gericht zijn op het bieden van toegang tot populaire cryptovaluta’s. Volgens Rayhaneh Sharif-Askary, hoofd van Product & Research bij Grayscale, heeft Aave de potentie om de traditionele financiële sector te hervormen door blockchaintechnologie en slimme contracten te gebruiken. “Aave kan kredietverlening optimaliseren door tussenpersonen te elimineren en menselijke fouten te verminderen.”

Succesvolle eerdere introducties

De lancering van deze nieuwe trust volgt op eerdere succesvolle introducties, waaronder de Avalanche Trust. Deze lancering leidde tot een waardestijging van de Avalanche-token met 12%, wat een herstel markeerde na een periode van langdurige daling.

Krijg €10 cadeau bij BitvavoHandel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Maak een account bij Bitvavo. Stort 10 euro en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Start nu!




  • Vergunning DNB



  • Lage fees



  • Betrouwbaar

Het bericht Grayscale lanceert Aave Trust: Nieuwe kans voor geaccrediteerde investeerders in de cryptomarkt verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!