Bitcoin up

Het is volgens de pseudonieme analist Mikybull een kwestie van tijd voordat Bitcoin naar het niveau van 95.000 tot 120.000 dollar stijgt. Tot die conclusie komt hij puur en alleen op basis van technische analyse. Hoog tijd om die analyse eens onder de spreekwoordelijke loep te nemen.

Bitcoin koers naar $120.000?

Een Bitcoin koers van 120.000 dollar lijkt op dit moment wat onwaarschijnlijk. Zeker na het matige begin van oktober, waar mensen toch een stuk meer van hadden verwacht, is het sentiment rondom Bitcoin er niet veel beter op geworden.

Juist dat is volgens Mikybull een gevaar op dit moment. “De Bitcoin uitbraak naar de vijfde golf, die een expansie vertegenwoordigt, zou rond de 22ste van deze maand moeten gebeuren. Voor nu is het belangrijke om de vierde golf te overleven, die tot nu toe een verlengde correctie opleverde. De uitbraak komt in de buurt, dus laat je niet uit de markt schudden”, aldus de analist.

In een eerdere tweet schrijft de analist, dat was op drie oktober, ook al dat de uitbraak op een onverwacht moment gaat komen. Dat is grappig, omdat hij één bericht later dus spreekt over een uitbraak op 22 oktober, wat natuurlijk behoorlijk specifiek is.

Dat neemt niet weg dat het interessant is, want deze theorie van Mikybull is falsifieerbaar. We zien heel snel of de analist gelijk krijgt, want als we aan het einde van oktober nog steeds geen uitbraak gehad hebben, dan zit hij er waarschijnlijk naast.

Waar gaat Bitcoin dan heen?

Mikybull voorziet voor de komende periode dus een prijstarget van 95.000 tot 120.000 dollar, zoals hij in de onderstaande tweet aangeeft.

Dat zou vanaf de huidige koersen een behoorlijke stijging opleveren. Mochten we die koers van 120.000 dollar aantikken, dan zou dat een stijging van bijna 100% vertegenwoordigen.

Bitcoin heeft natuurlijk weleens gekkere dingen gedaan, maar na deze zwakke periode van de digitale munt is het lastig om dergelijke voorspellingen te geloven.

Wat denk jij? Gaat Bitcoin tijdens deze cyclus nog naar nieuwe all-time highs uitbreken en zijn dit soort koersen realistisch voor de digitale munt?

Krijg €10 cadeau bij BitvavoHandel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Maak een account bij Bitvavo. Stort 10 euro en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Start nu!




  • Vergunning DNB



  • Lage fees



  • Betrouwbaar

Het bericht Crypto analist Mikybull voorspelt Bitcoin koers van $120.000 verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!