Volgens een veel gevolgde cryptostrateeg op X kan een populaire altcoin nog met 77% kunnen dalen ten opzichte van de huidige waarde.

De pseudonieme analist Altcoin Sherpa vertelde zijn 224.000 volgers dat de Layer 1-altcoin Celestia (TIA) met meer dan helft zou kunnen dalen ten opzichte van de huidige waarde vanwege langdurige verkopen door investeerders.

Om deze voorspelling kracht bij te zetten citeerde de analist het onderzoek van een andere X-gebruiker waaruit naar verluidt blijkt dat de wallets van de oorspronkelijke investeerders van het project gestaag verkopen. Hij schreef het volgende:

“Dit is de reden waarom TIA uiteindelijk naar mijn mening onder de $1 zal gaan. Investeerders die met $0,02 zijn ingestapt, blijven gestaakte tokens dumpen. Zal dit geweldige rally’s opleveren? Natuurlijk. En ik ben van plan om die te verhandelen. Maar als je dit op de lange termijn vasthoudt, word je arm.”

Vervolgens gaf de analist aan dat Bitcoin (BTC) zich mogelijk opmaakt voor een uitbraak in de stijl van september 2023, nadat het handelsbereik is verkleind. Hij gaf het onderstaande aan:

“De laatste keer dat we zoveel compressie zagen met eendaagse EMA’s (exponentiële voortschrijdende gemiddelden) was september 2023 voor BTC, vlak voordat de markt omhoogschoot.”

Het bericht Deze altcoin kan nog met 77% dalen, aldus analist verscheen eerst op CryptoBenelux.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!